Жити далі: Соломія Вітвіцька розповіла про кохання з росіянином, колишнього чоловіка й власних дітей

Соломія Вітвіцька зізнається, що довго вагалася перед тим, як зголоситися відверто розповісти про своє життя, але подруги та колеги Марічка Падалко та Світлана Тарабарова  порадили зробити цей крок.

В інтерв’ю на каналі Слава+ багато часу було відведено питанням, що пов’язані з особистим життям жінки, її стосункам з чоловіками та бажанням мати та виховувати дітей.

Соломія
Соломія Вітвіцька поділилась подробицями особистого життя

Чоловіки

Соломія Вітвіцька розповіла, що першим її коханням був молодий чоловік, з яким вона навчалась у Німеччині, коли була зовсім молодою. Стосунки пари перервались через те, що вони змушені були роз’їхатись по різних країнах. Тоді, згадує Соломія, вони через це дуже переживала, але, каже, що зараз вона радіє тому, бо хлопець був росіянином.

Зі своїм чоловіком Владом Кочатковим телеведуча прожила у шлюбі 8 років. За цей час, як каже жінка, всяке було, як і в кожній родині, але, на її думку, на чоловіка дуже тисло те, що кар’єра дружини стрімко пішла вгору, вона стала публічною людиною і таке сприйняття ситуації чоловіком стало причиною розлучення. Хоча, перед тим як прийняти це непросте рішення, пара намагалася пропрацювати проблему і навіть зверталася до професійного психолога. Але коли все ж таки вони розлучились, то принаймні жінка зітхнула з полегшенням. Попре все Вітвіцька дуже радіє тому, що розлучення, по-перше, пройшло без гучного скандалу та “винесення брудної білизни”, а, по-друге, вона з чоловіком залишилась у дружніх стосунках. Зараз, коли настали скрутні часи, вони допомагають один одному. Так, на приклад, її чоловік, який працює у Генштабі, допоміг її брату та невістці, що є військово службовцями, та врятував їх.

Діти

Власних дітей Соломія не має. Тому у 43 річної жінки спитали, чому в неї досі немає дітей та як вона ставиться до всиновлення. Жінка на це відповіла, що так вже сталося, хоча проблем зі здоров’ям в неї немає. Воне не дуже, за її словами, переймається цим питанням, хоча й не виключає, що колись стане мамою. Що ж стосується всиновлення, то вона вважає, що у цьому питанні не повинно бути легковажності. Це вкрай відповідальне рішення, до якого вона поки що не готова.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.