62-річний Сергій Пєнкін хотів як Пугачова знайти собі сурогатну матір, але дав задню: щоб не називали дідом

Інтерв'ю Сергія Пенкіна, який останнім часом рідше з'являється на телебаченні та світських заходах. Артист обурюється стосовно гучних концертів та російської зіркової "тусовки".

Відомий співак Сергій Пенкін останнім часом рідше з’являється на телебаченні та світських заходах, проте продовжує гастролювати та викладати уроки музики. В одному з інтерв’ю він назвав великі концерти “балом лицемірства” та висловив своє обурення в сторону російської зіркової “тусовки” Артист стверджує, що він вибирає роботу там, де його чекають, а не там, де існує лише “фальшиве підлабузництво”.

Сергій Пєнкін хотів знайти собі сурогатну матір
Сергій Пєнкін хотів знайти собі сурогатну матір

Співак віддає перевагу роботі зі своїми учнями, гастролюючи і ділитися своїм досвідом. Пенкін запевняє – його графік заповнений на кілька місяців вперед. Однак його все рідше запрошують на телевізійні проєкти.

У 2022 році на одному з інтерв’ю співак поділився, що відчував образу на Аллу Пугачову через те, що не отримував запрошень від Примадонни на “Різдвяні зустрічі”, які відбувалися з 1988 по 2012 рік. Однак у 2023 році зізнався – він не шкодує, що Пугачова не дала йому шансу продемонструвати себе. Свої слова пояснив тим, що багато артистів, які виступали в її програмах, залишили Росію.

Сергій Пєнкін хотів знайти собі сурогатну матір
Сергій Пєнкін хотів знайти собі сурогатну матір

Щодо особистого життя, у Пенкіна є кілька офіційних шлюбів, і він неодноразово розповідав про них у різних інтерв’ю. Він також розповів, що розглядав можливість скористатися послугами сурогатної матері для того, щоб завести дітей. Але згодом артист відмовився від цієї ідеї. Він пояснив це тим, що не хоче, щоб його діти назвали його дідом. Сергій Пенкін додав, маючи 62 роки, почуває себе чудово і має багато планів у музичній кар’єрі.

Пригадаємо, що у 2019 році Пенкіна звинуватили в нетверезій поведінці в аеропорті. Але насправді він не потрапив на борт літака через те, що рейс тричі відкладали. Тоді артист подав на авіакомпанію позов через неправдиву інформацію, яка принесла йому збиток.

Популярне

Схожі статті

Про цю закуску дізналася від кума. Тепер без неї не проходить жодне застілля: пікантний рецепт із помідорів

Жодне застілля і зустрічі з друзями не може обійтися без напоїв, а вони, своєю чергою, - без закуски. Сьогодні ми підготували простий рецепт пікантної закуски з помідорів. На застіллі здивує всіх.

Радянські господині замочували м’ясо в цукровій воді: про цей кулінарний лайфхак мені розповіла прабабуся

У наших бабусь та прабабусь не було мікрохвильових печей та духовок із функцією розморожування. Тому доводилося вигадувати власні лайфхаки, як швидше розморозити м'ясо з морозилки.

Холостяк Нікіта Добринін носить сандалі на шкарпетки: важко повірити, що це колишній Даші Квіткової

Нікіта Добринін опублікував знімки, на яких позує навпроти дзеркала у тату-салоні. Ведучий показався в сандалях, під якими були шкарпетки білого кольору.