Щастя не в грошах, але й не в їх відсутності: Оля Полякова розкрила свої заробітки та ставлення до грошей

Одна з найпопулярніших та найвідоміших зірок українського шоу-бізнесу співачка Оля Полякова нещодавно розповіла про зміни, що сталися останнім часом у її свідомості.

Днями співачка Оля Полякова дала велике інтерв’ю на каналі “Слава+”, в якому серед іншого розповіла про те, як змінилися її погляди на життя та відношення до грошей за період з 2015 року, а особливо за останні майже 2 роки.

Свідомість повністю змінилась

Оля Полякова
Оля Полякова розповіла про своє ставлення до грошей та заробітків

Як відомо, бувши у шлюбі за відомим українським успішним та багатим підприємцем Вадимом Буряковським, Полякова ніколи не відчувала нестачі грошей. Втім, прагнучи зробити кар’єру та досягти визнання та всенародної слави, вона сама чимало працювала та отримувала непогані заробітки. В інтерв’ю співачка не приховує, що, як і багато українських артистів, вона працювала у росії з легким та веселим репертуаром, підкорюючи мільйонні аудиторії. Її кар’єра там йшла вгору до того часу, поки сусідня країна не зазіхнула на українську незалежність. Відтоді Ольга припинила свою співпрацю з росіянами, зрозумівши, що не бажає навіть за великі гроші поводитися рабськи.

Втім у лютому минулого року вона у відчаї прийшла до висновку, що й в Україні з таким репертуаром вона більше не в змозі збирати повні зали поціновувачів свого таланту. Співачка каже, що у той час в її свідомості відбулися кардинальні зміни. Життя показало, що гроші — це не все, що рідні, їхнє життя, безпека та спокій набагато дорожчі для Ольги. Та й взагалі змінилося ставлення до своєї громадянської позиції. Якщо раніше, зізнається співачка, вона займалася благодійністю, не особливо відчуваючи її значення, то зараз вона прагне допомогти й допомагає українським сиротам та цивільним й військовим, що втратили кінцівки, створивши власний благодійний фонд.

Втім Полякова не приховує, що все ж таки її ставлення до грошей двояке. Вона у цьому питанні не намагається лицемірити, бо щиро вважає, що без грошей не зможе почуватися сильною, незалежною, людиною, яка підтримає як свою родину, так і свою країну.

Популярне

Схожі статті

Годую домашніх не простою яєчнею, а в помідорах: таку яскраву запіканку обожнюють і дорослі, й діти

Яєчню на сніданок полюбляють усі. Але якщо придумати неординарну подачу в помідорах, то страва піде з неабиякою насолодою, зарядивши чудовим настроєм на весь робочий день.

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!