Оля Полякова розповіла про холодильник для шуб, яких у неї 14 штук: “Коли був блекаут, він згорів”

Оля Полякова поспілкувалася зі Славою Дьоміним. Серед широкого різноманіття тем розмова торкнулася й шуб артистки. Колись в інтерв'ю вона казала, що їх у неї 14 штук.

Слава Дьомін поцікавився долею 14 шуб співачки, які вона влітку зберігає в холодильнику. На що Оля Полякова не стрималася й вилаялася. Артистка запевнила, що ніколи не мала холодильника для шуб.

Натомість у неї був холодильник для сирів. Колись вони тримали кіз, з молока яких виготовляли сирну продукцію. А зберігалися сири на різних стадіях дозрівання у спеціальному холодильнику.

Оля Полякова розповіла про холодильник для шуб

За останній рік ситуація кардинально змінилася. Через блекаут холодильник для сирів згорів. Робочі звільнилися, а кіз довелося роздати людям – у дитбудинок ТРО тощо. Тож тепер навіть сирів на господарстві немає, не те що шуб.

Щоправда, про кількість шуб артистка нічого не уточнювала, але щиро запевнила, що ніколи не мала холодильника для цих шикарних виробів. Насправді подібне інтерв’ю зразка 2020 року гуляє Інтернетом. В ньому йдеться, що Оля свої шуби зберігає в холодильнику влітку, і це їй влітає у велику копієчку.

Виходить, що зірка таки орендує послуги шубного холодильника або принаймні раніше так робила. Звісно, якщо журналісти не придумали пряму мову замість співачки. Бо й таке серед цієї братії іноді трапляється.

У тому ж інтерв’ю, де йдеться про шуби, Полякова також висловилася проти брендоманії. Тоді Оля сказала, що не треба купувати дорогих речей за шалені гроші й носити їх потім 15 років. Цей одяг дуже швидко набридне, і в наступному сезоні захочеться придбати щось нове.

Популярне

Схожі статті

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.

Єдина донька Тараса Тополі і Alyosha росте копією мами і тата: на кого більше схожа 3-річна Марійка

Тарас Тополя та його дружина Alyosha поділилися душевною сімейною світлиною, на якій видно єдину доньку подружжя, Марійку. Підписники дали коментар, на кого все ж таки схожа дівчинка.

Такі котлети у нас зʼїдаються прямо зі сковороди: мій ходовий рецепт, за
яким вони виходять мега соковитими

Приготувати соковиті котлети можна з легкістю, лише додавши до фаршу один інгредієнт. Завдяки йому котлети з будь-якого фаршу будуть смачні, а родина буде уплітати їх ледь не с самої сковорідки.