Акторка “Дизель шоу” Вікторія Булітко “розбила” серце Євгену Сморигіну. “Метелики в животі”. Але не до нього

Новий музичний проєкт під назвою METELyK, який створений акторкою "Дизель Шоу" Вікторією Булітко та музикантом Кирилом Поповичем. Разом вони випустили дебютний кліп на пісню "Ніч".

Новий музичний проєкт METELyK, створений акторкою “Дизель Шоу” Вікторією Булітко та Кирилом Поповичем, за кілька тижнів співпраці випустив дебютний кліп на пісню “Ніч”. Таємничість та інтрига в кліпі оточує не тільки творчість пари, але й особисте життя Вікторії Булітко.

На початку роботи над кліпом із Кирилом Поповичем, Вікторія ділилася емоціями зі своїми підписниками в соціальних мережах. Виявляється, причиною цих емоцій у Вікторії була не просто нова пісня, а відчуття, схоже на метелики в животі. Акторка переживала, працюючи над спільною роботою з Поповичем.

“Коли ми почали створювати пісні, відчували наче при коханні метелики в животі. При чому і я, і Кирило”, — розповіла Вікторія.

Дует METELyK вразив багатьох своєю творчістю та підкреслив свою оригінальність. Зйомки кліпу на пісню “Ніч” пройшли в нестандартному форматі – замість звичайного одягу, артисти вибрали білі ковдри. Цю ідею запропонувала подруга та колега Вікторії – Яна Глущенко.

Нагадаємо, що Вікторія Булітко вже раніше представляла свої композиції, такі як “Холодно” та “Боже яке кончене”.

Кирило Попович

Ще з підліткових років Кирило Попович цікавився музикою. Він почав вивчати гру на різних музичних інструментах, таких як гітара, піано, барабани, та акордеон. У віці 17 років відкрив свою власну студію звукозапису. Згодом, Кирило приєднався до команди “Дизель Шоу” та працював концертним звукорежисером. На початку повномасштабного вторгнення в Україну, Кирило вступив на захист нашої країни.

Варто пригадати, що раніше були розмови про стосунки Вікторії Булітко та Євгена Сморигіна. Ці двоє не лише колеги на сцені, але й вірні друзі протягом 14 років. Їхня дружба почалася ще до спільної професійної кар’єри.

Вікторія Булітко розповіла про метелики в животі
Вікторія Булітко розповіла про метелики в животі

У одному зі спільних інтерв’ю актори поділилися, що разом вони працюють з 2010 року, коли в команді “Дизель Шоу” шукали нову актрису. Євген Сморигін вже тоді відчував, що найкращим вибором для ролі буде Вікторія Булітко. Так почалась їхня тісна професійна співпраця та міцна дружба, яка триває і досі.

Популярне

Схожі статті

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.

Усього 4 інгредієнти, а така смакота: в ресторані спробувала салат, в який закохалася з першого шматочка

Усі ми любимо салати, адже це смачна страва на всі випадки життя. Сьогодні ми підготували рецепт простого салату, для приготування якого потрібні найдоступніші продукти, а смак сподобається кожному.

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.