39-річна Яніна Соколова розривається між Києвом та Польщею, де перебувають її сини: “Наганяю кілометраж”

Розставання з чоловіком після розлучення Яніна Соколова перенесла легше, аніж розлуку з дітьми. Нині старшого сина повернула до Києва, а молодшого забирати з Польщі не ризикує.

Старший син перебуває з Яніною Соколовою. Молодший нині проживає з мамою телеведучої в Польщі. Звісно, на відстані складно виховувати дитину. Та блогерка всіма силами намагається підтримувати контакт дистанційно.

Як виглядають сини Яніни Соколової

Добре, хоч мама не спускає очей з Мирона, допомагаючи з онлайн-навчанням. Яніна, повертаючись з Миколою додому після роботи, обов’язково телефонує молодшому сину, щоб дізнатися, як пройшов його день.

Щойно видається нагода, Соколова наганяє машиною кілометраж до Польщі, аби побачитися з найближчими родичами. Виходить це приблизно раз на 2-3 тижні.

Як виглядають сини Яніни Соколової

Коли постало питання, куди вивозити дітей, у Карпатах практично не було знайомих. Лише одна родина запропонувала житло, але було незручно їх турбувати. Тому вирішили їхати до Польщі.

Як виглядають сини Яніни Соколової

Обрали для проживання Білосток неподалік з білоруським кордоном. Мама ведучої з обома дітьми там уже встигли адаптуватися. Допомогу від польського уряду не оформлювали.

Як виглядають сини Яніни Соколової

12-річний Микола, граючи в комп’ютерну гру та перебуваючи в навушниках, може вжити міцне слівце в серцях. Коли мама з кухні починає робити зауваження, хлопчина їй у відповідь: “А ти?” Це він натякає на програму “Вечір”, яку Яніна веде для росіян. Там не вилаятися дуже складно. Хоча в присутності дітей жінка ніколи не вживає міцних слів.

Після розлучення з батьком своїх дітей Яніна забрала лише особисті речі. Придбала собі нову квартиру. Чоловік не платить аліментів, при цьому завжди спілкується з синами. Соколова не вбачає в цьому нічого дивного. З першого шлюбу знаменитість винесла мораль: “Хочеш дізнатися про людину все, розлучися з нею”.

Популярне

Схожі статті

Манікюр і діаманти: екс-дружина Мурата Налчаджиоглу показала його новій пасії, як можна жити без турка

Лілія Реус після розлучення з бізнесменом Муратом Налчаджиоглу продовжує жити розкішним життям. Нещодавно дівчина похизувалася у своєму Інстаграм-блозі каблучками з діамантами.

“Непростий шлях”: Цибульська розповіла про походи до психіатра та розкрила, чи зраджувала свого обранця

Цибульська відверто зізналась, чи допускала кохання поза межами шлюбу. Окрім того, вона розповіла, що переживала "непростий шлях" і зверталася до психіатра.

Розлучена 46-річна Камалія похвалилася коштовною обручкою: “Так, мені освідчуються й я освідчуюся у коханні”

Довгих два десятиліття Камалія була покірною мусульманською дружиною, виховуючи чарівних донечок-близняток. Та після розлучення з Мохаммадом Захуром жінка може собі дозволити будь-що.