Оля Полякова розповіла, де зараз працює її чоловік Вадим Буряковський: зробив бізнес під час подій в Україні

Українська співачка Оля Полякова вперше відкрито розповіла, чим займається її чоловік Вадим Буряковський, який давно втратив статус мільйонера.

Оля Полякова і Вадим Буряковський разом вже майже 20 років. Співачка ніколи не приховувала той факт, що “вхопила” мільйонера і саме він своїми фінансами допоміг їй пробитися на велику сцену. Тоді Буряковський працював фінансистом і отримував значний відсоток після кожного заключеного договору. Та за словами самої Полякової близько 10 років назад Вадим втратив своє джерело прибутку і основний дохід в сім’ю почала приносити вона.

Найцікавіші факти про чоловіка Полякової Буряковського
Оля Полякова розповіла, де зараз працює її чоловік Вадим Буряковський

Чим займався Вадим останні 10 років Полякова ніколи не говорила, лиш мимохідь могла відповісти, що в нього є невеличкий бізнес. Нещодавно в інтерв’ю Славі Дьоміну Полякова вперше розповіла, як заробляє на життя її чоловік Вадим. Виявилося, що після початку повномасштабної війни в Україні чоловік Полякової “піднявся”. Так, співачка розповіла, що у її чоловіка вже давно був завод та він не функціонував. Та не так давно Буряковський знайшов партнера і почав розвивати бізнес. Чоловік займається виготовленням побутової техніки для міста: снігоочисні машини, сміттєвози та інше.

У мережі розповіли про найцікавіші факти з життя чоловіка Олі Полякової Вадима Буряковського
Оля Полякова розповіла, де зараз працює її чоловік Вадим Буряковський

До слова, Вадим Буряковський старший за свою дружину на 16 років. В цьому році йому виповнилося 60. Для чоловіка це вже другий шлюб. 20 років назад він покинув свою першу дружину заради молодої і красивої Олі Полякової. Співачка перший час була коханкою заможного чоловіка та коли вона завагітніла, Вадиму довелося робити вибір.

Полякова не приховує, шлюб з Вадимом у неї не ідеальний. Вони мають різний характер, звички та часто конфліктують. За словами Олі, вони з Вадимом навіть не сплять в одній кімнаті разом вже декілька років. Та співачка запевняє, що розлучатися з Вадимом вона не планує. В першу чергу через відчуття стабільності та спокою поряд з чоловіком.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.