37-річна Alyosha розповіла про жіноче: які пологи з трьох були найважчими та чи планує повторити вчетверте

Олена Тополя, що відмовилася від сценічного імені Alyosha, відверто розповіла про пологи, які довелося пережити аж тричі, та повідала, чи готова стати мамою вчетверте.

Олена народила двох синів та донечку. При цьому найскладніше було під час третьої вагітності. Тополя набрала найбільшу вагу. Живіт був такий, начебто жінка виношує двійню.

Чи планує Олена Тополя четверту вагітність

З’ясувалося, що дівчинка таки одна, а чому Марійці не вистачало місця, незрозуміло. Після цих пологів Alyosha мала проблеми зі спиною. Перша вагітність виношувалася найлегше. Щоправда, пологи, коли з’явився на світ Рома, артистка згадує з жахом.

Чи планує Олена Тополя четверту вагітність

Це було в Америці. Довкола незнайомі люди, які говорять незрозумілою мовою. Виникла проблема, яку було складно вирішити. Породілля мучилася 13 годин поспіль:

“Було довго, тяжко. Але фух, слава Богу, все о’кей”.

Під час других пологів усе було набагато легше. Щоправда, було обвиття пуповини. Довелося потім довго їздити на перевірки з Марком. Народжувати Марійку в Америці Олена навідріз відмовилася, як її не вмовляли. Вирішила, що все має відбутися в Києві.

Чи планує Олена Тополя четверту вагітність

Все сталося за пів години. Щоправда, чекати цієї щасливої миті довелося довгенько. Подружжя очікувало на поповнення в родині 28 липня, а все сталося лише за 2 тижні. Тополі так набридло чекати, що вона зібралася їхати в пологовий будинок. І дуже вчасно.

Тарас планував бути на пологах, але запізнився. Допоки він їздив купувати крісло-гойдалку в магазин, усе почалося. Чоловік навіть не завіз покупку додому, так і привіз у пологовий. Але все одно запізнився. Устиг лише пуповину обрізати.

Чи планує Олена Тополя четверту вагітність

Більше Олена не планує народжувати дітей. Але якщо так станеться, що прийде дитинка, зірка готова її прийняти.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.