Полякова розповіла про можливу вагітність своєї 18-річної доньки Маші та роль бабусі: “Збирай манатки, Маша”

Реакція Олі Полякової на чутки щодо можливої вагітності її доньки Марії. Артистка висловила свою позицію стосовно можливого статусу бабусі та про успіхи Марії в університеті.

Відома українська співачка Оля Полякова спростувала чутки щодо можливої вагітності своєї старшої доньки Маші. На одному з інтерв’ю, співачка поділилася своєю думкою щодо можливої ролі бабусі.

Полякова розповіла про можливу вагітність своєї 18-річної доньки
Полякова розповіла про можливу вагітність своєї 18-річної доньки

Ведучий студії, Слава Дьомін, дізнавався, якби сталося так, що Маша повідомить про неочікувану вагітність. Ольга емоційно відповіла, що не хоче слухати подібні питання, бо вони “дурні”. Актриса додала про свою позицію щодо можливого статусу бабці, гумористично сказавши, що якщо Маша збирається робити з неї бабусю, то нехай збирає речі й не надіється на квартиру у Бостоні:

“Збирай манатки, Маша”.

Нагадаємо, перша онучка в Олі з’явилась в 43 роки. Тепер, стикаючись із можливістю стати знову бабусею, вона жартуючи реагує на цю тему.

Оля Полякова заміжня за бізнесменом Вадимом Буряковським, який старший від зірки на 16 років. Подружжя виховує 2 доньки – Марію та Алісу. Раніше Марія навчалася за кордоном, але згодом повернулась.

Полякова розповіла про можливу вагітність своєї 18-річної доньки
Полякова розповіла про можливу вагітність своєї 18-річної доньки

Оля поділилась успіхами в університеті своєї старшої дочки Маші в США. Дівчина здобуває освіту в Berklee College of Music, де поступила своїми силами та навіть отримала стипендію:

“Моя донька не лише вступила в університет, а й отримала стипендію. Вона – крута!” – гордо зазначає Оля Полякова.

У студії артистка поділилась історією, що нещодавно сталася з її дочкою. Дівчина мала намір взяти участь у концерті, але, на жаль, проблеми з жовчним вивели її з графіку. Оля розповідає, що після того, як її госпіталізували, дівчина не відмовилась від свого концерту. Її відпустили на дві години й Маша вирушила на виступ.

“Я також, при будь-якому своєму діагнозі, встаю і йду до людей”, говорить Оля.

Популярне

Схожі статті

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.

Усього 4 інгредієнти, а така смакота: в ресторані спробувала салат, в який закохалася з першого шматочка

Усі ми любимо салати, адже це смачна страва на всі випадки життя. Сьогодні ми підготували рецепт простого салату, для приготування якого потрібні найдоступніші продукти, а смак сподобається кожному.

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.