Як Яніна Соколова поділила майно після розлучення, і хто її новий обранець: “Я взагалі нетиповий варіант”

В інтерв'ю Славі Дьоміну Яніна Соколова відверто розповіла всі деталі розлучення з чоловіком. От тільки про нові стосунки блогерка говорить не настільки охоче.

У шлюбі з банкіром Володимиром Литвином журналістка Яніна Соколова перебувала з 2010 року. Вони разом виховували двох синів Миколу та Мирона. Вперше зірка прохопилася про розлучення у 2021 році. Згодом підтвердила цю інформацію.

Розлучена Яніна Соколова

З’ясувалося, що в Яніни з багатієм були роздільні бюджети. Слава Дьомін поцікавився, чи повторить подібну практику Соколова і з другим обранцем. На що блогерка сповістила – подібну тему ще не обговорювали. Як вирішать згодом, так і буде.

Розлучена Яніна Соколова

Проти шлюбного контракту Яніна теж нічого проти не має. Оскільки вже знає на власному досвіді, що людина може поводити себе після розлучення доволі неочікувано. Соколова відзначила:

“Я нетиповий варіант. Коли розлучилася зі своїм чоловіком я ні на що не претендувала. Нічого не брала, окрім особистих речей, із нашого житла”.

Литвин нічого не залишив Соколовій, і її це абсолютно не дивує. Вона після розлучення придбала собі житло сама. Володимир навіть аліменти на дітей не платить. При цьому в батька з синами та їх матір’ю нормальні стосунки:

“Ми не оформлювали це якоюсь офіційною бумажкою”.

Дьомін зауважив, що Яніна не повинна приховувати деталі свого нового кохання, оскільки вона публічна особа. Соколова певна, що час для цього поки що не настав із різних причин:

“Зараз війна у країні, а я буду розповідати про перипетії свого особистого життя”.

Яніна Соколова зі співаком Хливнюком
Розлучена Яніна Соколова

Ведучій приписували романи з Валерієм Харчишиним та Андрієм Хливнюком. З першим у неї була спільна колаборація. З другим після інтерв’ю посиділи в кафе при свічках, коли вимкнули світло. От і з’явилися подібні чутки. До другого заміжжя Яніна, в принципі, готова. Але її принципова позиція – це не може відбуватися під час війни.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.