Пробачити можна, забути — навряд чи: Бабкіна, Матвієнко, Гросу та інші зіркові жінки, які пережили зради

Однією з найбільш неприємних ситуацій, які можуть виникнути в особистому житті зірок, є зрада. Під зірковою вуаллю ховається людина, переживання якої подібні до тих, що переживає кожен з нас.

Світ шоу-бізнесу завжди привертає увагу громадськості, а життя зірок часто стає предметом цікавості та гучних скандалів.

Аліна Гросу

Аліна Гросу з колишнім чоловіком
Зіркові жінки, які пережили зради

Співачка Аліна Гросу випробувала на собі, як її особисте життя вражається зрадою. Менше ніж рік молода жінка прожила зі своїм чоловіком російським бізнесменом Олександром Комковим, коли раптом коханий запропонував їй пожити окремо для того, щоб розібратися у стосунках та почуттях. Пройшло небагато часу й Олександр заявив, що в нього є інша жінка, яка, до речі, старше нього. Аліна зрозуміла, що реанімувати цей шлюб вже не можна і, що іноді розлучення може бути кроком до нового етапу особистого щастя.

Ніна Матвієнко та Сніжана Бабкіна

Пари українського шоу-бізнесу, які впорались зі зрадою в стосунках
Зіркові жінки, які пережили зради

Зовсім інший приклад — це історія тепер вже покійної Ніни Матвієнко. Після багаторічного шлюбу зіркова пара Матвієнко-Гончар вирішила розлучитися через зраду чоловіка. Пані Ніна тоді публічно поділилася своєю історією, розкриваючи, як важко було пережити цей емоційний удар, як поставила ультиматум чоловікові. Втім з часом біль, яку нанесла їй близька людина, не завадила жінці знайти в собі сили пробачити та піти далі. У своїх інтерв’ю співачка заявила, що вона вирішила віддати перевагу любові та прощенню.

Про зради та прощення й історія актриси Сніжани Бабкіної, дружини українського співака Сергія Бабкіна. Зіткнувшись з численними зрадами, які чоловік не приховував не те що від неї, а і від широкого загалу, вона спочатку вирішила обрати шлях розлучення, але згодом через “містичну істоту”, яка за словами жінки, зупинила її від того кроку, мудрість та розум взяли верх над образою. Хоча, як вважає її чоловік, дружина пробачила, але не забула той гіркий досвід.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.