“Всі знали про її позицію”: актори Рима Зюбіна та Наталія Васько розповіли про зрадницю Оксану Байрак

Вечір багатьох українок часто починався картинами режисерки Оксани Байрак, знятими за мотивами мелодрам про жіночі долі. Та останнім часом ця зіркова особа якось зникла з радарів телеглядачів.

Оспівувачка та авторка рецептів екранного жіночого щастя, а також телеведуча таких популярних телепередач, як “Давай одружімось” та “Всі свої” мала не аби яку популярність в Україні та навіть отримала звання “Людина року в кінобізнесі”. Але незабаром після подій, які сталися через російську агресію торік, з’ясувалося, що кримчанка Байрак вважає найулюбленішим своїм містом російський Петербург, що, на її думку, в усьому винна Україна, публікувала у своєму сторіз фейкові світлини днр й таке інше. Врешті решт кінорежисерка покинула багатостраждальну країну та відправилась здобувати гроші та славу разом з такими, як вона зрадниками, у росію. Що ж маски скинуті. Але залишилося питання, хіба раніше її сутність не проявлялась? Відповідь на це дають її колеги.

Українські актори розповіли про режисерку Оксану Байрак
Українські актори розповіли про режисерку Оксану Байрак

Римма Зюбіна

Ця актриса вважалась улюбленою серед інших для режисерки Оксани Байрак. Вона знялась майже в усіх її фільмах. І ось що Римма розповідає: “Оксана Байрак свою позицію не приховувала”. На цьому підґрунті в актриси з режисеркою ще 2014 року зіпсувалися стосунки, але робота продовжувала об’єднувати їх. І зараз, коли багато хто з артистів, які також свого часу знімались у фільмах Байрак, піддають її критиці, Зюбіна намагається бути об’єктивною та розділяти творчу особистість Оксани від її політичної позиції. Втім, працювати з нею після 2015 року Римма більше не стала.

Наталія Васько

Більш емоційно на адресу Байрак висловлювалася актриса Наталія Васько. Жінки познайомились та потоваришували на зніманні фільму “Територія краси”. Але пізніше стосунки не склалися через імперську позицію Оксани та її привселюдну заяву, що Крим є російським. Отже, Васько не була здивована втечею Байрак до країни-агресорки.

“Крім того, що вона імперіалістка, з нею було завжди дуже складно на знімальному майданчику – дуже гнобила і пригнічувала акторів”,- резюмує українська актриса.

Популярне

Схожі статті

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.

Настя Каменських вперше заговорила про розлучення з Потапом і стосунки з молодим співаком: “Він креативний”

Українська співачка Настя Каменських вперше заговорила про свого нового фаворита – молодого та харизматичного красеня. А ось про стосунки з Потапом артистка була не багатослівною.

Так салат “Вінегрет” ніхто не готує, а хто пробує – дивується: роблю його по-новому з секретним інгредієнтом

Спробуйте приготувати "Вінегрет" з додаванням секретного інгредієнта, завдяки якому салат набуде зовсім нового смаку, і ви більше ніколи не готуватимете по-іншому.