Павло Зібров “підколов” Потапа, який зараз перебуває за кордоном: артист припустив, чому він не повертається

Павло Зібров висловив свою точку зору стосовно рішення зірок виїхати за кордон. Павло Миколайович наголосив, що кожен артист обирає власний шлях.

Відомий український співак Павло Зібров взявся “підколювати” репера Потапа, який наразі перебуває за кордоном у компанії Насті Каменських. Зібров висловив свою точку зору щодо обраного артистами шляху. Нагадаємо, що Потап та Каменських зараз за кордоном, а саме в США, де вони представляють свою нову композицію. Раніше Потап вже неодноразово покидав країну, починаючи з моменту повномасштабного вторгнення росії в Україну.

Павло Зібров підколов Потапа, який зараз перебуває за кордоном
Павло Зібров підколов Потапа, який зараз перебуває за кордоном

Зібров вважає, що кожен з артистів обирає власний шлях. І коли Павло Миколайович натякнув на Потапа, утримувати усмішку йому було важко. При цьому відомий артист не вважає за потрібне осуджувати тих, хто вибрав життя за кордоном, особливо в умовах складної ситуації.

“Хтось втомився, відпочиває за кордоном”, додає Павло.

Слова Зіброва підтримали його шанувальники, які, схоже, розділяють його думку. Проте, артист наголошує, що наразі не актуально витрачати час на “розбороки” та осуди, і головне – це перемога.

“У кожного своя нервова система. Потім, вже після війни, будуть розбірки, думаю”, – відзначив співак.

Зібров закликав шанувальників зосередитися на підтримці та позитивних емоціях, поклавши всі зусилля до єднання важливих для країни цілей. Він переконаний, що важливо зберігати спокій і не занурюватися в суперечки, оскільки це зараз нікому не потрібно.

Павло Зібров підколов Потапа, який зараз перебуває за кордоном
Павло Зібров підколов Потапа, який зараз перебуває за кордоном

Нагадаємо, що на сьогодні Потапові дуже часто дістаються порції хейту та критики зі сторони підписників, оскільки репер знову покинув країну і навіть з’явились чутки, що він не збирається повертатися додому. У коментарях під новими публікаціями Олексія, можна побачити злих та обурених підписників.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.