“Вони безумовно праві”: Павло Зібров зізнався, що думає про Винника та Влада Яму, які виїхали за кордон

Павло Зібров під час участі у кулінарному шоу поділиться думками щодо зіркових колег, зокрема тих, хто вибрав життя за кордоном під час складної для країни ситуації.

Відомий український співак Павло Зібров, взявши участь у кулінарному шоу “Пекельні борошна” разом із Євгеном Клопотенком. Він вирішив поділитися своїми думками про артистів, які під час повномасштабного вторгнення переїхали жити за кордон. У студії кулінарної передачі артист розповів про те, як він ставиться до своїх колег, хто обрав проживання не в Україні.

Під час розмови Євген Клопотенко не оминув питання про розчарування в артистах, які покинули країну. Павло Зібров відповів, зауваживши, що кожен має свою “нервову палітру”, і йому не належить судити. Однак, висловивши свою точку зору, він зазначив, що Влад Яма, Олег Винник та Потап залишились за кордоном, де “їх молотять, перемелюють у соцмережах люди прості”, і вони, за словами Зіброва, “безумовно праві”.

Павло Зібров зізнався, що думає про Винника та Влада Яму
Павло Зібров зізнався, що думає про Винника та Влада Яму

Згадавши ім’я Світлани Лободи, артист висловив свою думку про неї, вказавши, що вона принаймні старається щось робити, що, ймовірно, може оцінити її публіка.

Нагадаємо, що після повернення в Україну Світлана Лобода активно проводить благодійні концерти на підтримку ЗСУ та постраждалих від складної ситуації людей. Також зірка неодноразово старалась переходити на рідну мову, перекладаючи свої відомі пісні.

Зазначимо, що після повномасштабного вторгнення росії в Україну деякі артисти, зокрема Влад Яма та Олег Винник, обрали залишитися за кордоном. Щодо Потапа, артист декілька разів покидав Україну та повертався додому. На сьогодні репер у США. Нещодавно Павло Миколайович вже виражав свою думку щодо виїзду Потапа. Питання їхнього повернення в Україну залишається відкритим, оскільки артисти не роблять ніяких оголошень на цю тему.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.