“Жадібний до теплих слів”: друг Хостікоєва та Наталії Сумської Богдан Бенюк розповів про своє кохання

Життя артиста та талановитого режисера Богдана Бенюка — це не лише світ театральних подій та кіношедеврів, але й історія тривалого, міцного кохання, відданості єдиній для нього жінці.

Засновник театральної студії “Бенюк і Хостікоєв”, відомий публіці як політик та геніальний артист, найкращий наш “бравий вояка Швейк”, в інтерв’ю журналісту О. Суханову щиро поділився деталями своєї особистої життєвої подорожі, яка триває вже 40 років.

40 років кохання та відданості

В інтерв’ю артист відкриває завісу свого особистого життя, розповідаючи про свою дружину — жінку, яка стала його невіднятною частиною. Через роки та випробування часом, ця пара продовжує дивувати світ своєю вірністю та розумінням одне одного.

“Любов — це дар божий!”,- вигукує актор.

Пан Бенюк пригадав, що поцілував свою майбутню дружину Уляну ще у дитячому садочку, коли їм було по 5 рочків. Відтоді й по сьогодні артист обожнює її. За ці роки пара народила та виховала трьох дітей: двох дочок — Мар’яну та Олесю та сина Богдана-Гордія.

Артист розповів, що ніколи не називає дружину на ім’я, бо здавна через одну зворушливу історію порятунку ними курча, Богдан звертається до коханої, називаючи її Ціпа. І хоча, зі слів артиста, іноді дружина вдає, що від того почувається ніяково, це виглядає дуже мило та приємно.

На питання журналіста, чи є пан Богдан “жадібним до теплих слів”, чоловік щиро зізнається, що через неабияке завантаження на роботі він не завжди вчасно говорить коханій ніжності.

“Я стільки говорю на роботі, що дома хочу просто видохнути та відпочити від слів, але потім розумію, наскільки це важливо для підтримки одне одного”,- пояснює Богдан Михайлович.

Богдан Бенюк з дружиною та на сцені з Анатолієм Хостікоєвим

І ще додає, що коли в людей таке кохання, як у них, то ця історія не поступиться історії Ромео та Джульєтти.

Артист підкреслює, що його дружина — це його опора і його невичерпна джерельна сила. Вони разом пройшли через багато, але залишаються непохитними у своїй відданості, створюючи власну багатогранну казку кохання.

Популярне

Схожі статті

Меншій 6 рочків, а найменшій — місяць: як родина Лілії Ребрик весело вітала своїх дівчаток з Днем народження

Щасливі сімейні моменти завжди наповнюють серця радістю та незабутніми спогадами. Для родини відомої української актриси Лілії Ребрик, День народження доньок — це особливий привід для веселощів.

Потапу в Німеччині таке й не снилось: Клавдія Петрівна оголосила про другий концерт у Палаці спорту в Києві

У гру "Хто ж насправді Klavdia Petrivna?" втягуються все більше людей – просто любителів музики та зірок. Таємнича артистка пообіцяла зняти свій балахон та капелюх під час сольного концерту.

Найсмачніший вишневий пиріг, який я коли-небудь їла: шматочок раю ви можете створити просто вдома

Відчуйте смак десертного раю, не виходячи зі своєї власної кухні з вершковим вишневим пирогом. Ця випічка — справжнє шедевральне поєднання ніжного борошняного тіста та соковитих вишневих ягід.