Тоня Матвієнко розповіла, як Ніна Митрофанівна дізналася про свою хворобу: “Через 2 місяці її не стало”

Тоня Матвієнко перший час після втрати матері відмовлялася коментувати причину її смерті. Лише через 2 місяці співачка наважилася розповісти про хворобу своєї матері.

Легендарна співачка Ніна Матвієнко раптово пішла з життя 8 жовтня 2023 року. Ця новина стала справжньою несподіванкою для публіки, адже ще за кілька місяців до цього глядачі бачили артистку жвавою і усміхненою.

Сім’я Ніни Матвієнко довгий час відмовлялася коментувати причину смерті співачки. Та в Мережу все ж просочилася інформація про те, що останні місяці Ніна Митрофанівна перебувала в лікарні, де їй зробили 2 операції. А в недавньому інтерв’ю зять Матвієнко Арсен Мірзоян підтвердив здогадки публіки і зізнався, що у артистки була онкологія.

Ніна Матвієнко пішла з життя у віці 75 років на початку жовтня цього року
Тоня Матвієнко розповіла, як Ніна Митрофанівна дізналася про свою хворобу

Донька Ніни Митрофанівни Тоня Матвієнко перервала мовчання тільки через 2 місяці після смерті співачки. Нещодавно Тоня дала інтерв’ю виданню VIVA, де розповіла про останні місяці життя Ніни Митрофанівни та про те, як вона зараз вчиться заново жити без мами.

Так, співачка розповіла, що про свою хворобу Ніна Митрофанівна дізналася рівно за два місяці до своєї смерті. Вже в лікарні виявилось, що співачка хворіла протягом чотирьох років, але хвороба не давала про це знати.

8 серпня в якийсь момент вона стала погано себе почувати – дуже живіт болів

, – пригадала Тоня.

Матвієнко зізналася, що новина про хворобу матері стала шоком для неї, всієї родини та і самої Ніни Митрофанівни.

Вона боялася померти від цієї хвороби.

, – зізналася Тоня Матвієнко.

За словами співачки, всі ці 2 місяці, поки Ніна Митрофанівна була у лікарні, її рідні завжди були поряд. За словами Тоні, вони постійно мінялися і “чергували” біля неї.

Тоня зізнається, їй важко змиритися зі смертю своєї матері. Вони були дуже близькими, адже все життя жили разом. Співачка розповіла, що навіть зараз вона іноді спить у ліжку матері, адже хоче відчувати її присутність та запах. Також, за словами Тоні, вона залишила всі речі своєї матері поки що на своїх місцях і наразі не готова позбавлятися одягу та особистих речей Ніни Митрофанівни.

Популярне

Схожі статті

Лише кабачок та рис, а на смак краще за м’ясо: оладки на сковорідці — простіше рецепта й не вигадати

Якщо ви шукаєте ідеальний спосіб розпочати день з енергією та задоволенням, то кабачкові оладки з рисом на сковорідці — ваш варіант: корисно, просто, легко!

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!