Маша Єфросиніна відповіла на обурення після інтерв’ю з Трінчер: “Мені завжди було фіолетово”

Маша Єфросиніна відповіла на критику у свою сторону щодо слів про поранених військових. Ведуча пояснила свою думку і закликала брати приклад з героїв.

У нещодавній розмові Маші Єфросиніної з Анною Трінчер ведуча висловила своє обурення стосовно виставлення на показ дорогих подарунків під час складної ситуації в Україні. Зокрема, ведуча звернула увагу на подароване співачці дороге авто марки Porsche, отримане від ексчоловіка Анни. Вона сказала, що такі подарунки недоречні, оскільки зараз є багато постраждалих і потребуючих допомоги людей.

Маша Єфросиніна відповіла на обурення після інтерв'ю з Трінчер
Маша Єфросиніна відповіла на обурення після інтерв’ю з Трінчер

Обурені прихильники Трінчер взялись захищати співачку, зауважуючи, що і сама Маша “не завжди економна”. Ексчоловік співачки додав, що Єфросиніній самій слід звернути увагу на власні витрати.

Однак ведуча відреагувала на критику, сказавши, що її слова щодо поранених військових були спотворені. Вона підкреслила, що неважливо, який у людини фінансовий статус, вона не буде оправдовувати свої витрати.

“Минулого тижня мою фразу «поранені хлопці лежать в лікарнях без знеболення» більшість послідовників професійного маніпулятора перевернули в іронічний дротик — всім страшенно подобалося цим тикати мене, перекручуючи сенси, які були вкладені мною в питання до Ані Трінчер. Але це й підсвітило те, яка кількість людей сьогодні обирає знущатися, висміювати… а, головне, ігнорувати той факт, що в нас реально переповнені лікарні, що реально за кожного з нас зараз гине цвіт нації”, пише Маша Єфросиніна.

В останньому інтерв’ю ведуча відвідала ветерана ЗСУ, Олександра “Терена”, який під час звільнення Ізюму отримав поранення та втратив ноги.

Маша закликаючи брати приклад із людей, таких як Олександр, щоб формувати образ країни, а не агресивний примітивізм маніпуляторів.

“Я за те, щоб брати приклад з таких людей, як Саша. Щоб такі, як він, формували обличчя нашої країни, а не агресивний маркетинг та примітивізм маніпуляторів”, додала Єфросиніна.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.