Тоня Матвієнко зізналася, що спить в кімнаті покійної мами Ніни Митрофанівни: “Хочу, щоб був її запах”

Українська співачка Тоня Матвієнко вперше після смерті матері Ніни Митрофанівни дала велике інтерв'ю і розповіла, як вона справляється з втратою.

Легендарна українська співачка Ніна Матвієнко пішла з життя 8 жовтня 2023 року. Її смерть стала справжньою несподіванкою для публіки, адже ще за кілька місяців до цього прихильники бачили Ніну Митрофанівну жвавою і усміхненою.

Після смерті співачки її родина довгий час не давала жодних коментарів пресі та журналістам. Лише через 2 місяці після втрати матері Тоня Матвієнко наважилася дати інтерв’ю виданню VIVA. Співачка розповіла про останні місяці життя Ніни Митрофанівни та як вона справляється з такою великою втратою.

Тоня Матвієнко, Руслана Лижичко та інші знаменитості, які досі живуть з батьками
Тоня Матвієнко зізналася, що спить в кімнаті покійної мами Ніни Митрофанівни

Так, Тоня розповіла, що про хворобу Ніни Матвієнко стало відомо рівно за 2 місяці до її смерті – 8 серпня. У співачки сильно заболів живіт і її забрала швидка. Вже в лікарні Ніні Митрофанівній поставили страшний діагноз онкологія. Виявилося, що артистка хворіла протягом чотирьох років і навіть не здогадувалася про це.

Рівно через 2 місяці співачки не стало. Тоня Матвієнко зізнається, що досі не може змиритися зі смертю матері. Як відомо, співачка все життя жила поряд з мамою і була з нею дуже близькою.

Я ж найбільше боялась залишитися без мами. Бо вона завжди була моєю опорою у всьому

, – зізналася Тоня.

Також співачка розповіла, що не може прибрати речі матері. Все залишається на своїх місцях. Ба більше, Тоня іноді навіть спить у маминому ліжку, адже хоче відчувати її запах і її присутність.

Хочу, щоб був її запах. Я хочу ще до неї заходити.

, – поділилася Тоня.

Дизайн кімнати для Тоні Матвієнко розробляв Кузьма Скрябін
Тоня Матвієнко зізналася, що спить в кімнаті покійної мами Ніни Митрофанівни

Співачка зізналася, що її чоловік Арсен Мірзоян всіма силами намагається витягнути її з депресії. За словами Тоні, чоловік став більше приділяти їй уваги, дарувати квіти і взяв на себе більше обов’язків по вихованні меншої доньки.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.