Філіп Кіркоров розповів, як зробив пропозицію руки та серця Примадонні Аллі Пугачовій: “Нахабна пика”

Філіп Кіркоров розповів, як готувався до пропозиції руки та серця Аллі Пугачові. Артист поділиться, про те як виникла ідея про такий відважний крок.

Філіп Кіркоров розповів про те, як він зробив пропозицію руки та серця Аллі Пугачові. Артист зазначив, що це був добре обдуманий та рішучий крок. Він поділився цікавими подробицями цього етапу зі свого життя під час інтерв’ю з відеоблогером Ельдаром Джараховим.

Відомо, що протягом тривалого часу Філіп Кіркоров активно добивався серця Алли, не дававши шансу іншим кавалерам. Варто згадати нинішнього чоловіка співачки – Максима Галкіна, який навпаки, здивував усіх своєю спонтанною пропозицією, яку Примадонна одразу прийняла.

Філіп Кіркоров розповів, як зробив пропозицію руки та серця Примадонні Аллі Пугачовій
Філіп Кіркоров розповів, як зробив пропозицію руки та серця Примадонні Аллі Пугачовій

Філіп розповів, як зародилась його ідея попросити руки та серце у Примадонни. Кіркоров пригадав цікаві моменти, як це було. Артист розповів, що під час перегляду телевізійного шоу “Блакитний вогник”, де Алла Пугачова виконувала пісню про важке життя жінки, артист відчув, що саме він зможе полюбити її так сильно, як ніхто інший. Завдяки зусиллям він потрапив у коло друзів примадонни та брав участь у концертах, де виступала його обраниця. Одного разу, коли він був дуже близький до своєї мети, він все ж наважився та освідчився.

“І зробив, нахабна пика”, наголосив Кіркоров.

Після шести років романтичного періоду подружжя, Алла відповіла Філіпу взаємністю, і вони узаконили свої відносини. Їй було 39 років, а йому – 21. Весілля відбулося у 1994 році, але подружжя протрималося разом лише 11 років. Причину розлучення пара залишила у секреті.

Філіп Кіркоров розповів, як зробив пропозицію руки та серця Примадонні Аллі Пугачовій
Філіп Кіркоров розповів, як зробив пропозицію руки та серця Примадонні Аллі Пугачовій

Хоча Кіркоров і Пугачова утримувались від коментарів, існують чутки про те, що Кіркоров зрадив Аллу. Незважаючи на це, колишня пара зберегла дружбу до тепер. І до прикладу, у свіжому інтерв’ю, Філіп розповідає про колишню дружину лише з теплом.

Популярне

Схожі статті

Поживно, смачно та недорого! Знаменита закуска, яку готую на кожне свято: рулет зі свинячої рульки. Рецепт

Рулет зі свинячої рульки виходить неймовірно смачним, а готується без клопоту. Якщо ви шукаєте оригінальну закуску на святковий стіл, то рекомендуємо цей рецепт!

Духові пиріжки з сирного тіста із джемом: мій чарівний рецепт, коли зненацька захотілось солоденького

У сучасному темпі життя навіть хвилини стають ціннішими, ніж будь-коли. Тому мистецтво швидкого та простого готування стає необхідністю, через що сьогоднішній рецепт солодкої випічки є актуальним.

“5 місяців виповнилося”: Володимир Дантес поділився фото підрослого Василя та побажав усім “дитячого” щастя

Володимир Дантес показав свого домашнього улюбленця, якого завів разом із Дашею Кацуріною. Фото пухнастика співак опублікував у своєму Instagram.