Даша Астаф’єва рознесла Потапа та інших зірок-втікачів і розповіла, з ким говорила особисто: “Заблокував”

Українська співачка Даша Астаф'єва, яка з початку повномасштабної війни в Україні активно волонтерить, висловилася щодо зірок-втікачів, зокрема репера Потапа.

Даша Астаф’єва – відома українська співачка, яка з перших днів повномасштабної війни в Україні почала активно волонтерити. Замість того, аби виїхати за кордон, як це зробили більшість її колег-жінок, Даша безупинно працювала на кухні, щоб нагодувати військових та ТРО.

Даша Астаф'єва активно волонтерить з початку повномасштабної війни.
Даша Астаф’єва активно волонтерить з початку повномасштабної війни.

Далеко не всі зірки українського шоу-бізнесу вчинили по прикладу Астаф’євої. Так, серед представників шоу-бізнесу є кілька чоловіків, які просто втекли з України за кордон, як тільки почалася війна. Мова йде зокрема за співака Олега Винника та репера Потапа. Даша неодноразово гостро висловлювалася щодо цих артистів.

Нещодавно Астаф’єва дала свіже інтерв’ю виданню oboz.ua, де розповіла про неприємну розмову з Потапом. Так, співачка прокритикувала його скандальну пісню “Волонтер”, за що він її просто заблокував у соціальних мережах.

Він мене, до речі, за критику заблокував.

, – запевнила Даша.

Дівчина додала, що не вважає себе “великою волонтеркою” та навіть їй було дуже неприємно слухати цю пісню.

 Просто хочеться, вибачте, плюнути в обличчя

, – зізналася Астаф’єва.

Даша Астаф'єва чесно зізналась, чи готова зробити пластичну операцію та яку саме
Даша Астаф’єва рознесла Потапа та інших зірок-втікачів і розповіла, з ким говорила особисто

За словами Даші, вона теж могла б співати на сцені, їздити по країнах і відпочивати, та співачка вважає, що це зараз неначасі.

Також артистка, не називаючи імен, розповіла й і про інших своїх колег, які виїхали за кордон. За словами співачки, вони часто критикують її за гострі висловлювання в інтерв’ю. У своєму інтерв’ю співачка присоромила людей, які у соціальних мережах транслюють веселе і безтурботне життя.

До слова, Потап не єдиний, хто заблокував Дашу у соціальних мережах. Так, раніше дівчина розповіла, що її заблокувала Світлана Лобода. Причиною тому стало інтерв’ю Даші, де вона сказала, що в Україні Лободу ніхто насильно любити не буде.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.