До Павла Зіброва прихильниці діставалися не лише у двері, але й лізли у вікна: одна навіть здолала 4 поверхи

До шлюбу з Мариною життя Павла Зіброва було доволі різноманітним. Після першого розлучення він 9 років холостякував. У цей період сталося чимало казусів, про один із яких артист не може забути.

В житті у Павла Зіброва було два шлюби. Обличчя першої дружини артист зараз навіть не може пригадати. Нині жінка мешкає у Канаді. Кохання з піаністкою було гарним, студентським. Але Тетяна знайшла іншого чоловіка, з яким живе й понині.

Павло Зібров пригадав відчайдушних фанаток

Якось у 1994 році Павла запросили виступити у Спілці підприємців та промисловців. Там він і побачив Марину вперше, яка там працювала. Серце співака часто забилося. Після концерту був фуршет, то Зібров підійшов до красуні й подарував їй візитівку-календарик зі своїми координатами. Відтоді все й закрутилося.

Марина взяла на себе чималий шматок організаційної роботи. Навіть дівчат для балету та бек-вокалісток ретельно оглядала. Хто з них дивився на Павла закоханими очима, відразу ж відсіювала. На щастя, обійшлося без скандалів через ревнощі.

В Павла було кредо: на роботі шашні не заводити, бо це відразу стане відомо всім. А взагалі він мав “мільйон прихильниць”. Був випадок, коли одна з шанувальниць співака у Вінниці почала дертися по стіні готелю “Південний Буг” на 4 поверх. Адміністратор суворо стежив за дверима, нікого не пропускаючи до артиста, який щодня давав по 2-3 концерти, і мав хоч трішки перепочити.

Павло Зібров щасливий у шлюбі з Мариною

Розгулялася негода. Дув сильний вітер і періщив дощ. Павло почув стук у балконні двері, відчинив і побачив абсолютно мокру й брудну фанатку. Вона тримала в роті дві гвоздики, а третю загубила, поки лізла нагору.

Дівчина була вся подряпана, але пляшку шампанського не випустила, коли долала іржаву трубу. Робити нічого – запустив незнайомку в номер й обігрів. Між першим і другим шлюбом у Зіброва був проміжок у 9 років, тож міг собі дозволити певні вільності.

Популярне

Схожі статті

Альбіну Джанабаєву помітили посеред вулиці у траурно-чорній сукні: цей образ викликає багато питань

Альбіна Джанабаєва продемонструвала цікавий образ, який викликав багато емоцій серед її фанатів. Світлини у чорній сукні співачка опублікувала у своєму Instagram.

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.