Христина Решетник зізналася, що живе з чоловіком та трьома дітьми в орендованій квартирі: “Свою продали”

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетника Христина зізналася, що їхня багатодітна родина живе на орендованій квартирі. Чому так трапилося, далі у матеріалі.

Відомий український шоумен Григорій Решетник – щасливий чоловік та багатодітний батько. Телеведучий вже 13 років у шлюбі з жінкою на ім’я Христина, з якою він познайомився на роботі. Саме вона зробила його багатодітним батьком, подарувавши трьох синів. Старшому Івану зараз 10 років, середньому сину Дмитру 6 років, а наймолодшому Олександру 3 роки.

Григорій та Христина Решетник мають трьох синів
Григорій та Христина Решетник мають трьох синів

Нещодавно дружина Григорія Христина Решетник дала велике інтерв’ю Славі Дьоміну, де розповіла про сімейне життя з шоуменом, про виховання дітей та плани на четверту дитину. В ході розмови з інтерв’юером жінка зізналася, що їхня багатодітна родина живе в орендованій квартирі, а власного житла у них наразі немає.

Ми мріяли завжди про будинок. Якраз перед війною ми продали нашу власну квартиру і тут починається війна. Ми переїхали на зйомну. Зараз дуже важко реалізувати нашу мрію

, – зізналася Христина.

Жінка розповіла, що наразі вони ще не почали займатися будівництвом свого нового житла.

В мріях, в планах, ми до цього прагнемо. Але поки що ми це питання поставили на стоп

, – розповіла дружина Решетника.

Христина Решетник зізналася, що живе з чоловіком та трьома дітьми в зйомній квартирі
Христина Решетник зізналася, що живе з чоловіком та трьома дітьми в зйомній квартирі

Також Христина розповіла, чому вони з Григорієм не наважилася на усиновлення дитини. Ще рік назад подружжя говорили в інтерв’ю, що задумуються про те, аби усиновити дитину, яка стала сиротою через війну в України. Та Григорій і Христина так і не зробили цього.

Христина зізнається, що вона була готова до усиновлення, а ось Григорій вважає, що у фінансовому плані вони наразі не взмозі потягнути ще одну дитину.

Гріша каже: “Я до цього готовий буду, коли я буду взмозі дати все цій дитині”. А я змогла би це зробити, але не хочу на цьому спекулювати.

, – розповіла Христина.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.