Колишня дружина Дантеса Надя Дорофєєва поділилась найяскравішим днем 2023 року: “Це був день мого весілля”

Надія Дорофєєва поділилась найяскравішим днем 2023 року – днем свого весілля з Мішею Кацуріним. Дізнайтеся, що розповіла співачка про церемонію весілля.

Відома співачка Надія Дорофєєва розповіла про свій найяскравіший день у 2023 році в інтерв’ю для Instagram продюсерського центру Pomitni. На запитання про день, який залишив найсильніше враження, вона відповіла: “Це був день мого весілля”.

Надія Дорофєєва та Міша Кацурін оголосили про своє весілля 13 листопада, але конкретну дату церемонії зіркове подружжя вирішило залишити в таємниці.

Раніше, на одному з інтерв’ю співачка поділилась своїми емоціями від церемонії весілля. Радісний день для пари розділили лише найближчі друзі та родичі. Співачка додала, що також була присутня її подруга Лера Бородіна, яка сильно хвилювалась. Надія підкреслила, що для неї весілля не просто формальність, а справжнє єднання.

“Церемонія для мене — найголовніший елемент весілля, це про кохання, емоції, почуття. І вона вийшла емоційно-потужною”, розповіла відома співачка.

Колишня дружина Дантеса Надя Дорофєєва поділилась найяскравішим днем 2023 року
Колишня дружина Дантеса Надя Дорофєєва поділилась найяскравішим днем 2023 року

До слова, нещодавно Надя відповіла на питання, чи спілкується з колишнім чоловіком Володимиром Дантесом. На що зірка відповіла коротко та з посмішкою – “Ні”.

Нагадаємо, Дантес та Дорофєєва, які познайомилися у 2011 році та одружилися у 2015 році, були відомою зірковою парою, яка надихала своїх прихильників. Проте у 2022 році вони оголосили про розлучення.

Колишня дружина Дантеса Надя Дорофєєва поділилась найяскравішим днем 2023 року
Колишня дружина Дантеса Надя Дорофєєва поділилась найяскравішим днем 2023 року

Пізніше стало відомо, що у Наді Дорофєєвої роман з ресторатором та найкращим другом колишнього чоловіка, Мішею Кацуріним. Через кілька місяців після розлучення Дантес розповів про нові стосунки із Дашею Кацуріною, колишньою дружиною нинішнього обранця Наді.

У січні 2023 року, не зважаючи на великі зміни в особистому житті, Дорофєєва та Дантес привітали один одного з розлученням.

Популярне

Схожі статті

Слава Дьомін зізнався Златі Огнєвіч у почуттях, а зірка вже вагітна від іншого: такого нареченого прогледіла

У світі шоу-бізнесу неабияк часто відбуваються історії кохання, які схожі на сценарії кінофільмів. Однак, іноді навіть найбільш яскраві зірки не захищені від реальних емоцій і складних відносин.

“Мамина на п’ять днів”: Маша Єфросиніна показала рідкісне фото 20-річної доньки, яка уникає публічності

Маша Єфросиніна поділилась відео зі своєю дорослою донькою, яка живе та навчається за кордоном. Зворушливі кадри телеведуча показала у своїх Instagram stories.

Сирна запіканка за кілька хвилин: найкращий сніданок дітям й дорослим. Не втомлююсь готувати своїм їдокам

Бажаємо, щоб кожен ваш ранок був добрим і тому сьогодні ми хочемо поділитися з вами рецептом, який стане справжньою порадою в цьому для всієї вашої родини.