“Я хочу згадати її обличчя і не можу”: Павло Зібров зізнався, що не пам’ятає, як виглядає колишня дружина

Павло Зібров відверто признався, що йому соромно, оскільки не пам'ятає обличчя своєї колишньої дружини. Артист поділився спогадами про минулі стосунки.

Талановитий український співак та композитор Павло Зібров вразив своїх шанувальників неабиякою відвертістю, зізнавшись, що не може пригадати обличчя своєї колишньої дружини. За його словами, ця жінка мала всі шанси залишитися поруч із ним упродовж всього життя.

Павло Зібров зізнався, що не пам'ятає, як виглядає колишня дружина
Павло Зібров зізнався, що не пам’ятає, як виглядає колишня дружина

Попри те, що у Павла щасливий шлюб з теперішньою дружиною Мариною, він на позитиві згадує про свої минулі відносини у подробицях. Артист визнає, що в його житті були стосунки з іншою жінкою ще у студентські роки, і саме обличчя цієї колишньої обраниці він не пам’ятає.

“Ой, от я хочу згадати її обличчя і не можу”, – зізнається Павло, додаючи, що це було понад 40 років тому.

Розповіді про цю жінку здивували ведучого, який не міг зрозуміти, як можна забути обличчя першого кохання.

Зібров уточнив, що згадує лише ім’я – “Танічка Самохвалова”, і зазначив, що він дуже вдячний цій жінці, яка пішла до іншого чоловіка і досі з ним живе. Сьогодні вона живе у Канаді, а Павло, знайшовши своє щастя поряд з Мариною.

“З Мариною в мене стосунки зовсім інші…”, – підкреслив Павло.

Також артист розповів про те, як вони з Мариною познайомилися. За його словами, вони зустрілися під час концерту, на якому Павло виступав. Під час концерту, він вирішив присісти і пройшовши у зал, знайшов вільне місце. Раптом він відчув, як його серце “затьохкало”, тоді Павло побачив її – чарівну панянку, яка у майбутньому стала його дружиною. Марина одразу сподобалась артисту і він залишив їй свою візитку.

Павло Зібров зізнався, що не пам'ятає, як виглядає колишня дружина
Павло Зібров зізнався, що не пам’ятає, як виглядає колишня дружина

Нагадаємо, що дружина Павла працює директором і художником костюмів у театрі Павла Зіброва. Також у подружжя є донька Діана, яка працює SMM та PR менеджером у свого батька.

Популярне

Схожі статті

Цей рецепт вартий міжнародної нагороди: фарш з овочами у тонкому тісті роблю в рази швидше ніж пельмені

У світі кулінарних відкриттів іноді з'являються такі рецепти, які вражають своєю простотою та смаковими властивостями настільки, що здається, ніби вони заслуговують на міжнародну нагороду.

Що спільного між політикою та сценою? Артисти-депутати: Злата Огнєвіч, Святослав Вакарчук, Ада Роговцева

Що об'єднує політику та сцену, окрім загальної сфери суспільного життя? Одним із ключових аспектів є їхній величезний вплив на широкі маси громадян.

Поживно, смачно та недорого! Знаменита закуска, яку готую на кожне свято: рулет зі свинячої рульки. Рецепт

Рулет зі свинячої рульки виходить неймовірно смачним, а готується без клопоту. Якщо ви шукаєте оригінальну закуску на святковий стіл, то рекомендуємо цей рецепт!