Христина Горняк розповіла про розподіл майна з Володимиром Остапчуком: “Він думає, що мені нічого не треба”

Колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк розповіла, що після розлучення шоумен хоче прибрати до рук все майно, яке вони разом нажили у шлюбі.

Христина Горняк – київська нотаріусиня та друга колишня дружина українського шоумена і телеведучого Володимира Остапчука. Колись саме заради Христини чоловік покинув свою першу дружину Олену Войченко, з якою прожив у шлюбі 10 років та має двох дітей.

Їхній роман був дуже стрімким і вже за кілька місяців відносин вони зіграли весілля. Шлюб Остапчука і Горняк закінчився так само швидко, як і почався. Вони прожили разом 1,5 роки і розлучилися. Причини розставання екс-подружжя досі тримають в секреті.

Христина Горняк влаштувала свято в день річниці весілля свого екса
Христина Горняк розповіла про розподіл майна з Володимиром Остапчуком

Незважаючи на недовгий шлюб, Горняк і Остапчук встигли нажити спільне майно, а саме, купити двоповерховий заміський будинок. Екс-подружжя досі його не розділили. Все через те, що Остапчук вважає, що будинок повністю належить йому і наразі робить нам ремонт вже зі своєю третью дружиною Катериною Полтавською.

Володимир Остапчук привів батьків і нову дружину до будинку, який зводив із Горняк
Як виглядає будинок, який Остапчук і Горняк купили у шлюбі

Нещодавно в інтерв’ю програмі “33 питання від Люкс ФМ” Христина Горняк розповіла, що зараз  відбувається з розподілом майна з Остапчуком. Так, дівчина зізналася, що її екс-чоловік ігнорує її і відмовляється вирішувати це питання. Ба більше, Остапчук активно робить ремонт у будинку і зовсім скоро планує заселитися в нього зі своєю новою дружиною.

При цьому Христина запевняє, що вкладалися у цей будинок вони однаково і вона в будь-якому випадку заслуговує на половину спільно нажитого майна.

Цей будинок ми будували разом у шлюбі. Вкладали у нього порівну. Він вважає, що мені нічого не потрібно віддати

, – зізналася Христина.

Нагадаємо, Володимир Остапчук після розлучення з Христиною Горняк буквально відразу знайшов нову даму серця, яка дуже швидко стала його третьою дружиною. Дівчину звати Катя Полтавська і вона молодша за Остапчука на 16 років. Зараз Володимир зі своєю юною дружиною роблять ремонт у тому самому будинку, який Остапчук купив у шлюбі з Горняк, і планують найближчим часом у нього переїхати.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.