Даша Квіткова прокоментувала чутки про стосунки з “Холостяком” Михайлом Заливако: “Я дозволяю це робити”

Блогерка Даша Квіткова, яка в цьому році розлучилася з шоуменом Нікітою Добриніним, вперше прокоментувала чутки з героєм шоу "Холостяк 11" Михайлом Заливако.

Даша Квіткова – відома українська блогерка, екс-учасниця шоу “Холостяк” і вже колишня дружина шоумена Нікіти Добриніна. Після розлучення з телеведучим Даші вже неодноразово приписували стосунки з різними чоловіками. Та останнім часом блогерку почали підозрювати у відносинах з героєм 11 сезону “Холостяка” Михайлом Заливако. Варто відзначити, що чутки ці не безпідставні. Так, фоловери помітили, що і Михайло і Даша регулярно роблять фото в одному і тому ж ліфті. Прихильники запідозрили, що вони або живуть разом, або ж Михайло часто буває у Даші вдома.

Що між Дашею Квітковою і Михайлом Заливако
Даша Квіткова прокоментувала чутки про стосунки з Холостяком Михайлом Заливако

Крім того, Заливако і Квіткову часто бачать разом на різних заходах. А нещодавно, коли блогерка влаштувала ДТП на одній із вулиць Києва, першим, хто приїхав їй на допомогу був саме Заливако.

Та от сама Даша Квіткова тримає інтригу і не відповідає на питання про своє особисте життя. При цьому дівчина регулярно хизується розкішними букетами квітів від прихильників у своєму Інстаграм-блозі.

Нещодавно у програмі “Неймовірна правда про зірок” Квіткова вперше відповіла на питання про стосунки з Заливако. Даша запевнила, що вони з Михайлом про друзі і сусіди, адже живуть в одному житловому комплексі. Щодо букетів, якими блогерка хизується у Мережі, Квіткова відповіла, що дозволяє своїм прихильникам дарувати їй квіти. Дівчина зізналася, що має багато чоловіків-залицяльників та її серце наразі вільне.

Моє серце не зайняте, воно абсолютно вільне

, – прокоментувала Даша.

Квіткова розповіла про нові стосунки після розлучення з чоловіком
Даша Квіткова прокоментувала чутки про стосунки з Холостяком Михайлом Заливако

Нагадаємо, після розлучення з Нікітою Добриніним Даша Квіткова виїхала з їхнього спільного будинку у передмісті Києва і орендувала квартиру в елітному районі столиці. За словами блогерки, будинок, який вони побудували з Добриніним у шлюбі, вони мають намір продати і розділити кошти навпіл.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.