Tayanna сповістила, де мешкає батько її сина Єгор Гліб: Ані Лорак та співпраця з Тіматі – в минулому

Тетяна Решетняк, перебуваючи на зніманнях передачі "Пекельні борошна", поспілкувалася з ведучим Євгеном Клопотенком. Мова зайшла про колишнього чоловіка співачки.

На зауваження ресторатора Євгена Клопотенка, що колишній чоловік співачки нині перебуває у москві, Tayanna відзначила, що насправді Єгор Гліб мешкає в Об’єднаних Арабських Еміратах.

Tayanna розповіла, де перебуває батько її сина

До 20-річного віку чоловік перебував у Києві. Згодом подався до російської столиці, де став саунд-продюсером, працюючи у репера Тіматі. Далі його занесло до Америки. Нині Єгор перебрався до Дубаю. Саме там минулого року колишнє подружжя й зустрічалося.

Артистка хотіла, щоб її син Даніель мав можливість поспілкуватися з татом. Сподівалася, що Гліб заспокоїть хлопчика після всіх пережитих стресів 2022 року. Натомість укотре переконалася, що чоловік морально не доріс до батьківства. Напевно, це пов’язано з тим, що сам Єгор у дитинстві був позбавлений батьківської турботи.

Tayanna розповіла, де перебуває батько її сина

Взагалі вони практично не спілкуються з колишнім. У Єгора час від часу прокидаються батьківські почуття, а потім він надовго зникає з життя рідного сина. Не маючи перед очима прикладу щасливої сім’ї, Гліб і сам не зміг вибудувати нормальні стосунки. 11-річному Даніелю конче не вистачає татової уваги. Хлопчик мріє зайнятися з родичем суто хлопчачими розвагами, але це не вдається.

Tayanna розповіла, де перебуває батько її сина

Перебуваючи на московщині, саундпродюсер закрутив роман з такою ж біглою українкою, як і сам. Та й ці стосунки з Ані Лорак тривали недовго, хоча вони навіть устигли пожити трішки разом.

Єгор та Тетяна перебували в цивільному шлюбі з 2011 року. За 2 роки народився Даніель, а коли первістку минув рік, вони розлучилися. Жінка стверджує, що стала жертвою домашнього насилля.

Популярне

Схожі статті

Вся Грузія з’їжджається на мої хачапурі: готуються елементарно, а ефект який викликають. Одні компліменти

Хачапурі – це традиційна грузинська страва, яка вже давно полюбилась українцям. Пропонуємо дізнатись, як приготувати цю смакоту всього за 15 хвилин.

Мій особливий хіт сезону: ця закуска залишила в сторонці червону ікру – рецепт бюджетний і моментальний

Зі звичайного оселедця можна приготувати дуже смачну намазку-паштет, яка за смаком буде нагадувати червону ікру. Така намазка ідеально смакує на бутербродах з білого хліба, чи грінках.

Манікюр і діаманти: екс-дружина Мурата Налчаджиоглу показала його новій пасії, як можна жити без турка

Лілія Реус після розлучення з бізнесменом Муратом Налчаджиоглу продовжує жити розкішним життям. Нещодавно дівчина похизувалася у своєму Інстаграм-блозі каблучками з діамантами.