Христина Горняк зізналась, чи ловила свого колишнього Володимира Остапчука на зраді: “Завжди можна знайти”

Відома українська блогерка Христина Горняк чесно розповіла про те, чи доводилось їй колись ловити за руку свого чоловіка на зраді. Зірка не стала приховувати подробиць свого особистого життя.

Нещодавно відома українська блогерка Христина Горняк дала інтерв’ю для видання “Люкс ФМ”. Знаменитість відповіла на багато запитань, які так давно цікавили її шанувальників. Очікувано, багато питань було пов’язано з особистим життям зірки. У розмові з журналістами Горняк поміркувала про те, що вважає зрадою. Крім того, зірка розповіла, чи доводилось їй колись стикатись із подібним у своєму житті.

Горняк про зради у шлюбі

За словами відомої української блогерки, вона не вважає зрадою флірт, який вчасно зупиняють – без обміну телефонів і листування, без побачень та обіймів. Втім, зазначила Христина Горняк, якщо у спілкуванні між її партнером та іншою людиною буде щось більше, ніж просто усмішка та “пускання бісиків”, то вона вважатиме це за зраду.

Відома українська блогерка Горняк розповіла про те, чи ловила чоловіка на зраді
Відома українська блогерка Горняк розповіла про те, чи ловила чоловіка на зраді

Знаменитість також вирішила розповісти про те, чи доводилось їй колись ловити свого обранця на зраді. За словами зірки, вона не дозволяє собі лазити у чужому телефоні, гортати листування та й таке інше. На думку Христини Горняк, це зайві кроки. Якщо блогерка матиме власні підозри, вона спитає у партнера напряму. Зірка визнала, що ніколи не помічала, що її зраджують. Втім, додала Горняк, вона й ніколи не “лазила” у телефони чоловіків.

“Там завжди можна знайти те, що ти подумаєш, що це зрада”, – пояснила свою позицію Христина Горняк.

Христина Горняк розповіла про те, чи доводилось їй дізнаватись про зраду свого чоловіка
Христина Горняк розповіла про те, чи доводилось їй дізнаватись про зраду свого чоловіка

Таким чином, у новому інтерв’ю знаменитість спростувала чутки про те, що зі своїм чоловіком Володимиром Остапчуком вона розлучилась через подружню зраду. Тепер шанувальникам знаменитості залишається лише здогадуватись, що реально стало причиною їхнього з шоуменом розриву. Після розлучення минув більш як рік, але зірки так і не висловили бажання поділитись з прихильниками причинами розриву.

Популярне

Схожі статті

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.