Перший млинець — нанівець: що являє собою перший чоловік Тоні Матвієнко, який зробив її вагітною у 17 років

Тоня Матвієнко, відома своєю талановитістю та прекрасним голосом, розкриває перед світом не тільки свої музичні таланти, але й деталі свого особистого життя.

Всім відомо, що зараз вона у другому шлюбі з відомим співаком Арсеном Мірзояном, але мало хто знає про її перший шлюб.

Перший шлюб Тоні Матвієнко: загадковий чоловік та любовна історія

Перший чоловік Тоні Матвієнко залишається таємницею для загалу. Ніхто не бачив його обличчя, не чув його ім’я, бо він обирає залишатися не публічною людиною. Того ж, за словами Антоніни, прагне й теперішня сім’я чоловіка. Однак у цьому шлюбі з Тонею народилася донька Уляна, яка стала світлом її життя та невіддільною частиною родини.

Тоня Матвієнко народила доньку Уляну, коли їй лише виповнилось 17 років
Тоня Матвієнко народила доньку Уляну, коли їй лише виповнилось 17 років

На момент, коли Тоня дізналася про свою першу вагітність, вона була ще неповнолітньою 17 річною дівчиною, а хлопцю тоді було 23 роки. Як пригадувала мати Тоні — легендарна співачка Ніна Матвієнко, то було перше кохання юною доньки, яке батьки не наважилися зруйнувати.

Але, як часто буває, з роками Тоня прагнула до розвитку, творчого самовираження, а чоловікові це не було потрібно, він залишався на колишньому рівні й хотів бачити дружину лише на кухні та у дитячій.

“З першим чоловіком я прожила 10 років. Розлучилися банально — я його розлюбила, а мені дуже важливо любити”,- говорила співачка в одному з інтерв’ю.

А ще вона з гіркотою додає, що ті роки “не пішли їй на користь”.

Це розлучення й досі ятрить серце Антоніни. Так у бесіді зі Славою Дьоміним вона розповідала, що ніколи не хоче назвати навіть його ім’я та прізвище, тому що розлучення не було мирним.

“Він живий. Його сім’я і він не хочуть, щоб я про це казала. Йому це завдає незручностей”, – ділиться жінка.

Втім вона з жалем сказала, що хотіла б, щоб все було якось інакше і вона могла б підтримувати нормальні стосунки з батьком її старшої доньки.

Таємничий чоловік став частиною історії Тоні, вплинувши на її життя та створивши невидимий, але важливий слід в серці виконавиці.

Сьогодні Тоня Матвієнко насолоджується своїм другим шлюбом і разом з Арсеном Мірзояном будує щасливе та наповнене подіями сімейне життя. Про перше кохання вона може розповідати тільки дуже рідко, залишаючи у серці спогади про своє минуле.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.