Аліна Доротюк мала конфлікти з чоловіками: що не поділила блогерка з Остапчуком та Анатолієм Анатолічем

Аліна Доротюк, маючи категоричний характер, не могла не нажити проблем на власну голову. В інтерв'ю Катерині Кузнецовій блогерка сповістила, що конфліктувала з Остапчуком та Анатолієм Анатолічем.

Володимир Остапчук

Шоумену не сподобалося, що Аліна Доротюк знайшла спільну мову з його першою дружиною Оленою Войчук. Володя ніколи не телефонував блогерці й не висловлював претензій. Натомість гортаючи його Інстаграм, Аліна дізнавалася, що ведучий має на неї зуб.

Аліна Доротюк має конфлікт з Володимиром Остапчуком

Друга й третя дружини Остапчука теж розділили гнів чоловіка. Спочатку Аліну заблокувала в мережі Христина Горняк, хоча вони не сварилися і мали рівні стосунки. Тепер Доротюк заблокована й третьою обраницею ведучого Катериною Полтавською. Ось так конфлікт практично на порожньому місці вийшов у публічний простір.

Анатолій Анатоліч

Ще один привселюдний конфлікт розгорівся пів року тому. Аліна запросила колегу до себе на інтерв’ю, щоб подискутувати з питання, з яким була не згодна. Замість цього отримала неприємні публікації у пресі. Анатолій Анатоліч спародіював манеру російського блогера Дудя робити інтерв’ю. зокрема, висміяв Оскара Кучеру, бо цей ура-патріот проявив абсолютну тупість.

Аліна Доротюк має конфлікт з Анатолієм Анатолічем

Можливо, Доротюк і справді ставиться надто непримиренно, коли нахвалюють навіть “хороших росіян”. Але ж запрошувала колегу на інтерв’ю, щоб усе з’ясувати під час розмови. То навіщо було переносити звичайне листування у суспільну площину? Дружина Анатоліча Юла висловила публічні претензії з цього приводу.

Величезний допис зі звинуваченнями надзвичайно приголомшив Доротюк. Вона могла оприлюднити невинне листування з Анатолічем, але не стала цього робити. Ще й досі не може втямити, чому звинувачення на її адресу пролунали з боку піарниці Юли, а не самого Анатоліча. Раніше Аліна ставилася до цієї родини з повагою. Тепер же змінила точку зору.

Популярне

Схожі статті

З лососем і полуницею: переможниця “МастерШеф-12” показала новий рівень окрошки – рецепт вже тут

Валерія Матрохіна, українська кулінарка та переможниця проєкту "МастерШеф-12", на особистій сторінці в Інстаграмі розповіла, як готувати незвичайну окрошку.

Чому я раніше не знала цей рецепт? Уся сім’я підсіла на таку вечерю: соковиті пельмені з ідеального тіста

Пельмені - це знайома всім універсальна страва для всієї родини. У домашніх умовах їх можна зробити дуже соковитими та ніжними. Сьогодні ми підготували рецепт, який нікого не залишить байдужим.

В береті і кросівках: Оля Полякова опростоволосилася і у Лондоні нарядилася з французьким шармом (ФОТО)

Оля Полякова показалась на тлі лондонських вулиць у стильному образі з французьким шармом. Новими світлинами співачка поділилась у своєму Instagram.