“Давай ти у нас поживеш”: Тоня Матвієнко пригадала, як її старша донька відмовилась жити з нею в одному домі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко пригадала, як після розлучення з чоловіком від неї "пішла" старша донька Уляна. Знаменитість розповіла про причини.

Тоня Матвієнко, відома українська співачка, у шоу “33 запитання” розповіла про стосунки зі своєю старшою донькою Уляною. Знаменитість зізналась, що у 25 років вона вже не може та не хоче контролювати свою доньку. Втім, додала артистка, раніше їхні стосунки були не такими довірливими, як зараз. Про це зірка розповіла журналістам у відповідь на запитання про те, які взаємини має з Уляною.

Донька Матвієнко жила окремо

Тоня Матвієнко чесно зізналась, що свою старшу доньку Уляну вона вже вважає своєю подругою. За словами співачки, контролювати її або вчити, як жити, вона не може. Саме тому зірка вирішила побудувати довірливі стосунки з дитиною, аби між ними не було ніяких стін і непорозумінь. Проте, пригадала співачка, так було не завжди. Матвієнко зізналась, що в один момент її дитина вирішила жити окремо.

Матвієнко пригадала, чому її донька Уляна вирішила жити окремо після її розлучення з чоловіком
Матвієнко пригадала, чому її донька Уляна вирішила жити окремо після її розлучення з чоловіком

Це сталось, коли знаменита українська співачка Тоня Матвієнко вирішила взяти участь у шоу “Голос країни”. Тоді артистка приділяла багато часу кар’єрі, а ось 12-річна донька несподівано висловила бажання жити у свого батька, колишнього чоловіка Антоніни. Матвієнко розповіла, що сім’я її ексобранця переконала доньку в тому, що у неї немає часу на дівчину. Вони запропонували Уляні пожити в них, “поки мама буде співати”. Втім, знаменитість зуміла знайти спосіб повернути довіру доньки та заохотити її повернутись жити до неї додому.

“Щоб повернути старшу дочку, я стала для неї подругою. І все вдалося”, – пригадала в інтерв’ю відома українська співачка Тоня Матвієнко.

Матвієнко пригадала, чому її донька Уляна вирішила жити окремо після її розлучення з чоловіком
Матвієнко пригадала, чому її донька Уляна вирішила жити окремо після її розлучення з чоловіком

Нагадаємо, що старшу доньку Тоня Матвієнко народила рано – у 16 років. Тоді, пригадувала якось зірка, їй було непросто, але підтримка мами Ніни Митрофанівни стала для неї вирішальною.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.