48-річна Наталія Могилевська вперше розповіла, чому насправді вона не стала мамою: “10 років була самотня”

48-річна співачка Наталія Могилевська мріяла стати мамою, але доля склалася інакше. Співачка вперше розповіла, чому їй не вдалося завагітніти.

Наталія Могилевська – одна з найвідоміших українських співачок, яка сяє на сцені вже понад 25 років. Своїм талантом і активною працею артистка змогла досягти неабияких успіхів у своїй кар’єрі. Можна навіть сказати, що співачка пожертвувала своїм особистим життям заради сцени. Так, у Могилевської було безліч романів з чоловіками, які не призводили ні до чого серйозного. У свої 48 років Наталія досі не заміжня і не має дітей. Чи було рішення не мати дітей свідомим, чи співачці просто не вдалося стати матір’ю Могилевська розповіла в недавньому інтерв’ю Дмитру Гордону.

48-річна Наталія Могилевська вперше розповіла, чому не стала мамою
48-річна Наталія Могилевська вперше розповіла, чому не стала мамою

Так, Наталія зізналася, що в молоді роки вона на перше місце ставила кар’єру, а сім’ю та материнство залишала на потім. В якийсь момент, коли їй було злегка за 30, співачка зрозуміла, що їй потрібно змінити відношення до роботи, вийти заміж та народити дітей. Співачка була готова стати гарною дружиною і більше не зациклюватися на кар’єрі заради сім’ї. Та тоді, коли Могилевська вже була готова на дітей, поряд не було чоловіка, з яким співачка була б готова побудувати сім’ю.

Чесно, я не наважилася, бо у мене не було чоловіка. Я думала, що півроку попрацюю, а потім вийду заміж і будуть діти… І 10 років я була самотньою

, – зізналася Могилевська.

Могилевська розповіла про особисте життя
48-річна Наталія Могилевська вперше розповіла, чому не стала мамою

Варто відзначити, що зараз співачка щаслива у стосунках з таємничим чоловіком на ім’я Валентин. Могилевська ще жодного разу не виходила з коханим на публіку, проте багато розповідала про нього в інтерв’ю. За словами Наталії, Валентин значно старший за неї. Чоловік – бізнесмен, який багато років жив у США, а після початку повномасштабної війни в Україні він повернувся на Батьківщину.

Співачка запевняє, що саме з цим чоловіком вона відчуває себе щасливою і коханою жінкою.

Популярне

Схожі статті

Беру курку та помідори і готую геніальний салат: оригінальний рецепт з доступних продуктів на свято

Приготуйте цю страву один раз і ви будете робити її постійно. З найпростіших продуктів виходить оригінальний салат, який з легкістю стане зіркою святкового столу.

Злата Огнєвіч зробила огляд на купе потягу Дніпро-Хелм: в Укразалізниці як в п’ятизірковому готелі (ФОТО)

Відома українська співачка Злата Огнєвіч на своїй Інстаграм-сторінці розповіла, як подорожувала на потязі міжнародного сполучення. Зірка показала купе та провела огляд.

Найкрасивіша дружина українського шоу-бізнесу: кохана Діми Комарова одягла кофтинку з прозорої тканини

Дружина телеведучого-мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко вразила публіку виходом у розкішному вбранні. Недарма у 2016 році дівчина отримала титул "Міс Україна".