Jerry Heil поділилась проблемами зі здоров’ям після падіння в оркестрову яму: “Я рік ходила із цим болем”

Jerry Heil поділилася деталями реабілітації після падіння в оркестрову яму. Артистка опублікувала фотографії з клініки, де їй проводять оздоровчі процедури.

Українська зірка, співачка та авторка пісень Jerry Heil вирішила поділитися з прихильниками своїм самопочуттям після травмування – падіння в оркестрову яму під час одного з концертів.

Jerry Heil поділилась проблемами зі здоров'ям після падіння в оркестрову яму
Jerry Heil поділилась проблемами зі здоров’ям після падіння в оркестрову яму

У свої сторінці в соціальній мережі Instagram, вона показала своїм шанувальникам фотографії з проходження реабілітації. Співачка відзначила, що пройшов цілих рік від моменту травмування, і тільки тепер вона вирішила звернутися за допомогою фахівців.

“Рік я ходила із цим болем, і тільки зараз вирішила піти на реабілітацію”, – зізналась артистка.

Зірка розповіла, що вона довго терпіла м’язовий спазм, не знаючи про такі методи відновлення, які, виявляється, доступні та ефективні. На опублікованих фотографіях видно, як проходять оздоровчі процедури. Під першим фото співачка підписала:

“Навіщо я рік ходила із цим болем, коли можна було просто відвідати кілька сеансів. Голки в м’язи — це максимально неприємно, але це те, що позбавило мене спазму”.

Jerry Heil поділилась проблемами зі здоров'ям після падіння в оркестрову яму
Jerry Heil поділилась проблемами зі здоров’ям після падіння в оркестрову яму

Jerry Heil зізналась, що звичайні масажі не принесли їй полегшення за рік їх проходження. Вона порадила підписникам клініку та спеціалістів, які допомогли їй, і закликає інших не займатися самолікуванням, а йти до лікарів, якщо є потреба. Декілька лікувальних процедур пішли Яні на користь, і їй вдалось позбутися спазмів.

Нагадаємо, що минулого року в грудні Jerry Heil травмувалась, упавши в оркестрову яму під час свого концерту в Тернополі. Зі зламаним ребром та забоями артистку госпіталізувала швидка у лікарню, але згодом вона не тільки виписалась, а й продовжила працювати над новими композиціями. Проте зірка скаржилася на болі, і зізналась, що не завершила лікування після травми.

Популярне

Схожі статті

В береті і кросівках: Оля Полякова опростоволосилася і у Лондоні нарядилася з французьким шармом (ФОТО)

Оля Полякова показалась на тлі лондонських вулиць у стильному образі з французьким шармом. Новими світлинами співачка поділилась у своєму Instagram.

Вся Грузія з’їжджається на мої хачапурі: готуються елементарно, а ефект який викликають. Одні компліменти

Хачапурі – це традиційна грузинська страва, яка вже давно полюбилась українцям. Пропонуємо дізнатись, як приготувати цю смакоту всього за 15 хвилин.

Мій особливий хіт сезону: ця закуска залишила в сторонці червону ікру – рецепт бюджетний і моментальний

Зі звичайного оселедця можна приготувати дуже смачну намазку-паштет, яка за смаком буде нагадувати червону ікру. Така намазка ідеально смакує на бутербродах з білого хліба, чи грінках.