Наталія Могилевська розповіла про хворобу мами, яка не хотіла жити: “Вона не хотіла бути обузою”

Наталія Могилевська поділилась важким періодом, коли вона намагалась допомогти своїй мамі подолати важку хворобу. Актриса розповіла про те, що відчувала у той момент.

Талановита українська співачка, акторка та продюсерка Наталія Могилевська розповіла про важкий період у своєму житті. У розмові з журналістом Дмитром Гордоном, вона поділилась моментами, які переживала разом з матір’ю Ніною Петрівною, намагаючись побороти хворобу.

Могилевська зізналась, на її думку, мати могла жити ще довго. Вона припускає, що після смерті батька, Ніна Петрівна дуже сумувала за ним і тому залишалась самотньою.

“Мама захворіла, але я досі впевнена: якби вона хотіла жити, вона б жила довго”, – розповідає співачка.

Також зірка додала, що її мати була вродливою жінкою, і після втрати чоловіка, вона могла знайти нові стосунки, але обрала залишитися самотньою. До 60 років Ніна Петрівна не знала проблем зі здоров’ям і майже не вживала ліки.

Наталія Могилевська розповіла про хворобу мами, яка не хотіла жити
Наталія Могилевська розповіла про хворобу мами, яка не хотіла жити

Коли стало відомо про захворювання, Наталія почала шукати найкращого лікаря для матері, вибравши спеціаліста з Німеччини. Лікар провів обстеження та зазначив, що зі здоров’ям все добре, але можливі ускладнення.

“Знайшла гроші та поїхала до нього в Німеччину. Це був лікар, який лікував Раїсу Горбачову”, – поділилась Могилевська.

З часом Наталія придбала квартиру для мами поруч з власною, щоб мати змогу частіше бачитись та проводити разом час. Але, на жаль, коли співачка почала ремонт у купленій оселі, мати померла.

“Вона точно не хотіла бути тягарем. Хоча я купила квартиру поряд зі мною, щоб разом гуляти, жити”, – додала зірка.

Ніна Петрівна Могила померла у 2013 році, віком 68 років. Жінка хворіла останні сім років свого життя. Смерть матері стала великим стресом для Наталії Могилевської, про що вона ділиться з важкими емоціями.

Популярне

Схожі статті

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.

Животик такий, що на двійню схоже: вагітна Джамала вийшла в люди
перед самими пологами (ФОТО)

Співачка Джамала часто ділиться з фанатами світлинами з округлим животиком, щоб публіка могла розділити з нею цю радість. Проте артистка не сидить вдома, а продовжує плідно працювати.