Даша Астаф’єва розповіла про свого молодого бойфренда: різниця у віці вражає, але закоханих це не хвилює

Даша Астаф'єва, талановита співачка та колишня модель, відома не лише своїм винятковим вокалом, але й за завзятістю та сміливістю в особистому житті. Останнім часом вона знову стала центром уваги.

Це сталося через подробиці, про які Астаф’єва заявила в інтерв’ю стосовно віку свого коханого.

Любов за межами часу

У 38-річній Даші Астаф’євої було багато шанувальників, але особисте щастя прийшло до неї несподівано та з іншої сторони. Співачка відверто поділилася інформацією про свого молодшого бойфренда, відзначивши, що різниця в віці, хоча й вражає, але не перешкоджає їхній любові.

До жінки завжди була прикута увага завдяки її красі та талантам. Однак кар’єра постійно виходила на перший план, залишаючи в тіні особисте життя. Чоловіки приходили і йшли, але довгострокові стосунки важко було зберегти через активний робочий графік та амбіції партнерів.

Тепер, здається, Даша знайшла того, кого покохала, і це сталося в особі її молодшого бойфренда. Близькі друзі навіть жартують, що на випускному вона могла його тримати на руках як новонародженого. Але пара не соромиться відкрито говорити про різницю у віці, визнавши, що це може вражати оточення, але для них зовсім не є проблемою.

Цікаво, що познайомилися вони у спортзалі. Жінка б не звернула на нього уваги, якби їй не сказали, що хлопець уважно за нею спостерігає. А потім вони переписувались та пішли разом на тверк. Так почалася їхня “спортивна історія”.

 

Спортивна історія Даші Астаф’євої. Фото зі сторінки інстаграму Dasha Astafieva

Даша Астаф’єва демонструє приклад для того, що справжнє щастя не обмежується стандартами чи визначеними рамками. Любов може знаходитися за межами звичайних уявлень, а різниця у віці не є перешкодою для збереження теплих і щасливих відносин.

Правда співачка досі тримає інтригу і мало кому відомо, як виглядає її молодий чоловік. Що ж знаючи її почуття смаку та вимогливість, можна догадуватись, що хлопець, принаймні не поганий.

Таким чином, Дарія знову вражає світ своєю відвертістю та відвагою. Її нове кохання стало не лише особистою перемогою, але й прикладом того, що справжня любов не має вікових рамок. І хоча різниця у віці може вразити, для них це лише частина унікальності їхнього щасливого об’єднання.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.