Як чоловік Цибульської купив її на Новий Рік: співачка пригадала свої новорічні пригоди та кумедні історії

На передодні Нового Року, не дивлячись на сучасні обставини, а точніше всупереч їм, українці люблять поділитися веселими історіями з життя, кумедними випадками, бо гумор для нас — це сила.

Не є виключенням й відома співачка Оля Цибульська, яка на каналі “Люкс ФМ” залюбки жартувала та розповідала смішні історії зустрічі Нового Року, ділилася, як полюбляє зустрічати Новорічну Ніч, які традиції має.

Кумедно та зворушливо

Розповіла Оля, як одного разу її чоловік вмовляв її не працювати 31 грудня, а залишитись вдома, благав побути з родиною та зустріти Новий рік за сімейним столом. Та Оля, жінка з характером, навідріз відмовила коханому у цьому, бо за ті гроші, що вона заробить у цю ніч, можна всією командою артистів не працювати 2 місяці. Наскільки ж вона була здивована та присоромлена, коли дізналась, що той концерт, за ради якого вона полишила родину на свято, замовив та проплатив її чоловік. Тепер, каже Ольга, перш ніж обрати між роботою та сім’єю, вона ретельно обмірковує наслідки й, як правило, віддає перевагу на користь родини.

Кумедно, але краще не треба

Інший випадок, про який зі сміхом розповіла Цибульська, стався з нею також на передодні свята, коли косметолог буквально спотворив її обличчя ботоксом до такого, що, наприклад, Віталій Козловський був впевненим, що у співачки щось сталося у житті, бо з таким виразом обличчя вона навіть лякала глядачів. “Той “оскал” я не забуду ніколи і більше такого не практикую”, – каже, сміючись, жінка.

Оля Цибульська пригадала свої новорічні пригоди та кумедні історії

Стосовно традицій з приводу загадати бажання під ялинку, Оля каже, що в її житті був випадок, коли жодне таке бажання не збулося, хоча вона їх понаписувала та вклала в кульки й повісила на ялинку. Оля вважає, що це сталося через неправильне формулювання.

А ще Цибульська ще зі студентських років вважає, що Новий Рік потрібно зустрічати у новій спідній білизні, щоб весь рік залишатися привабливою. Вона так і робить і каже, що завжди потім себе класно відчуває.

На останок Оля побажала: “Щоб у Новому році ми всі дочекалися людей, яких ми любимо!”

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.