Нікіта Добринін зізнався, навіщо вінчався з переможницею “Холостяка” Дашею Квітковою: “Мені було класно”

Нікіта Добринін розповів, чому взяв церковний шлюб із Дашею Квітковою. Ведучий поділився емоціями, які переживав після розтавання з ексдружиною.

Відомий український теле та радіоведучий Нікіта Добринін зізнався, чому взяв церковний шлюб з переможницею популярного шоу “Холостячка” Дашею Квітковою. Про це він поділився у проекті “Розлучена”.

Нікіта Добринін зізнався, навіщо вінчався з Дашею Квітковою
Нікіта Добринін зізнався, навіщо вінчався з Дашею Квітковою

Шоумен розповів, що у такому важливому рішенні він був впевнений через “абсолютно щире” почуття до ексдружини, з якою хотів назавжди об’єднати своє життя. Згодом він зрозумів, що це було “імпульсивне рішення”, через велике бажання бути разом із колишньою обраницею.

“На той момент стосунки Нікіти та Даші були міцними”, – розповідає ведучий.

Нагадаємо, після вінчання в церкві відома пара протрималась разом ще пів року, але згодом все ж розлучилась. Ведучий згадує про відносини з теплотою, як досвід, про який він не жаліє. По словах чоловіка, він цього хотів і йому було добре.

“Мені було класно, я ні на секунду не пожалкував, що це відбулося”, – зізнався Добринін.

Нікіта Добринін зізнався, навіщо вінчався з Дашею Квітковою
Нікіта Добринін зізнався, навіщо вінчався з Дашею Квітковою

До слова, раніше на одному з інтерв’ю ведучий розповів, як почував себе після розлучення. Шоумен поділився, що переживав важкий час, який забрало у нього багато сил, додавши, згодом зміг взяти себе у руки. Про причини розриву відносин він не розголошує і попросить це питання не розгортати.

“Нас пов’язує батьківство, нас пов’язує повага одне до одного”, – раніше висловлювався ведучий.

Зазначимо, що блогерка Даша Квіткова вперше розповіла про розрив стосунків з Нікітою Добриніним на початку 2023 року. Експодружжя вирішило не розкривати причини завершення їхніх міцних відносин. Щоб зберегти дружні стосунки заради свого маленького 2-річного сина  Лева, колишні закохані деякий час відвідували сімейного психолога.

Популярне

Схожі статті

“5 місяців виповнилося”: Володимир Дантес поділився фото підрослого Василя та побажав усім “дитячого” щастя

Володимир Дантес показав свого домашнього улюбленця, якого завів разом із Дашею Кацуріною. Фото пухнастика співак опублікував у своєму Instagram.

Єві Цекало вже 25 років: як виглядає та чим займається донька Лоліти Мілявської — стопами батьків не пішла

Поведінка та соціальна позиція батьків у багатьох родинах мають колосальний вплив на дитину, а, значить, й на її вибір життєвого шляху, і врешті решт, на майбутню долю.

Не рецепт, а скарб! Заварна паска на Великодній стіл: ніжний смак і вершковий аромат — просто ідеально!

Ароматна, солодка, ніжна та водночас волога заварна паска — ідеальна випічка для великого свята. Розповідаємо, як приготувати великодній смаколик.