Нікіта АLEKSEEV не знайомий зі своїм батьком та не поспішає створювати власну родину: наречена ще почекає

Звичайний столичний хлопець, який стрімко підкорив своєю зовнішністю, дзвінким голосом титанів українського шоу-бізнесу, виглядає справжнім плеканцем долі, якому в усьому щастить.

Білосніжна голлівудська посмішка, чорні кучері, струнка фігура та співочий талант. Здогадались, про кого річ? Так, все це ні хто інший, як Нікіта АLEKSEEV. За короткий час юнак зумів зачарувати та закохати у себе зіркових персон таких як Алан Бадоєв, Ірина Білик, Світлана Лобода та інших. Вони допомогли йому дістатися вершин музичного Олімпу, стати дуже популярним в Україні й не тільки. Та невже в нього так гладко в усіх сферах життя?

Проблеми, родом з дитинства

У деяких інтерв’ю журналісти розпитують співака стосовно його особистого життя, тому що, як зазначає сам артист, “хоча він і виглядає на 15 років, насправді йому вже 30”, а власної родини створити він не поспішає. На це хлопець щиро відповідає, що доглядати за зовнішністю йому допомагає його мама, яка працює все життя косметологом, а от про родинні стосунки він до недавнього часу навіть не думав, тому що дитячі душевні травми відбилися на його свідомості дуже серйозно. Річ у тім, що співак ніколи не знав свого батька, бо той покинув вагітну Нікітою дружину саме через те, що жінка відмовилась позбавитися малюка, як того вимагав чоловік. АLEKSEEV цього не може йому пробачити й навіть ніколи не намагався зустрітися з ним. Хоча хлопцю відомо, що в іншій родині батька є двоє його братів-близнюків.

Нікіту виховувала мама та рідна тітка і, як зізнається виконавець, цей суто жіночий вплив у дечому не зовсім гарну роль відіграв: хлопець зовсім не має навичок робити елементарну чоловічу роботу.

Втім співак після зустрічі з Уляною Синецькою, солісткою групи “Віагра” став замислюватися над створенням сім’ї, вихованням дітей, бо вважає цю дівчину “своїм великим та єдиним коханням на все життя”.

Нікіта АLEKSEEV розповів про родину та плани на майбутнє

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.