Ніхто не докорить більше, ніж сам: зірка “Жіночого кварталу” Володимир Шумко розповів про свою зраду жінці

Життя публічної постаті завжди викликає зацікавленість глядачів. Справжнім випробуванням для таких особистостей є не лише творчість, а й особисте життя, яке інколи може виявитися набагато складнішим.

Володимир Шумко, артист та гуморист відомого шоу “Жіночий квартал”, в одному з інтерв’ю визнав свою зраду у стосунках. Ця історія розкриває важкі аспекти праці у великому колективі привабливих жінок і внутрішні труднощі, з якими зіткнувся артист.

Гумор та зрада в житті артиста

Робота в масштабному телепроєкті, сповнена конкуренцією та особливими викликами, зокрема для молодих акторів, яким доводиться працювати на одній сцені з привабливими та талановитими жінками. Велика увага до їхнього зовнішнього вигляду, яскраві образи та гострі жартівливі ситуації можуть створювати не тільки смішне та позитивне середовище, але й сприяти напруженню в особистих відносинах.

Володимир Шумко пізнав це, знаходячись у такому специфічному середовищі. Людина, яка вже переживає труднощі на професійному фронті, потребує особливої підтримки в особистому житті. Відчуття невпевненості, стреси можуть призвести до несподіваних рішень, таких як зрада.

Шумко зробив цей невірний крок, але визнав помилку й виражає сором за свої дії.

“Ніхто мене не покарає гірше, ніж я сам себе покараю”,- з гіркотою каже артист.

Він розповідає, що, хоча ззовні йому доводилось створювати гумор та розважати глядачів, всередині його серце потребувало розуміння. На власному досвіді він відчув, як важко витримувати тиск з усіх сторін та боротьбу із внутрішніми демонами, не маючи близької підтримки. Тому він вважає, що у зраді винні й той, хто зрадив, і той, кому зрадили. Він не уточнював, у нього це сталося у попередніх стосунках чи з нинішньою дружиною, з якою вже прожив 7 років.

Володимир Шумко з дружиною. Фото зі сторінки в інстаграм vovashumko

Він впевнений, що про зраду потрібно розповідати, не приховувати її.

“Правда – це сила. Потрібно сказати, щоб зрозуміти. Тим більше якщо ти хочеш далі з людиною жити й ти її кохаєш”,- запевняє Володимир.

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.