Анатоліч запитав Олексія Суханова, що він робить, коли сам удома: “Ти впевнений, що тобі це треба знати?”

Відомий український журналіст і ведучий Олексій Суханов зізнався в інтерв'ю для Анатолія Анатоліча, що полюбляє робити, коли вдома залишається наодинці та без зайвих очей.

Нещодавно Анатолій Анатоліч, популярний український шоумен, взяв інтерв’ю у свого колеги Олексія Суханова. Знаменитий ведучий і журналіст у коментарі для преси повідомив, чим полюбляє займатись вдома, коли більше там нікого немає. Зірка з гумором відреагував на запитання ведучого, уточнивши, чи той впевнений, що дійсно хоче дізнатись правду про те, що той робить сам удома.

Суханов про улюблене заняття

Анатолій Анатоліч поцікавився у свого гостя, що той полюбляє робити, коли у нього з’являється час для самого себе. За словами журналіста, він насправді любить залишатись один – усамітнення не лякає його, а навпаки приваблює. Суханов не любить довгих розмов і воліє мовчати навіть із тими людьми, які для нього багато означають.

Відомий український журналіст зізнався, що полюбляє робити, коли залишається вдома наодинці
Відомий український журналіст зізнався, що полюбляє робити, коли залишається вдома наодинці

Що стосується домашніх розваг наодинці, то Олексій Суханов у такі моменти завжди бере до рук книжку. Принаймні так знаменитість зізнався у коментарі для свого колеги. Ба більше, ведучий додав, що він не жартує – журналіст і дійсно любить поринати у вигадані світи, коли йому ніхто не заважає насолоджуватись часом наодинці з собою.

Відомий український журналіст зізнався, що полюбляє робити, коли залишається вдома наодинці
Відомий український журналіст зізнався, що полюбляє робити, коли залишається вдома наодинці

До слова, любов до усамітнення “виховала” в Суханові й іншу особливість. Знаменитість зізнався, що він завжди вважав кращим рішенням мати особисте авто не лише через комфорт і мобільність. За словами ведучого, він не любить використовувати таксі, адже там майже завжди потрібно говорити з водієм. А йому, як не смішно, завжди попадались особливо балакучі та комунікабельні люди.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.