Колишній Тіни Кароль обвінчався з іншою: серце ведучого “Сніданку з 1+1” заполонила колега з телеканалу

Український актор і ведучий Олександр Попов довгий час волів не говорити про особисте життя. Навіть про роман із Тіною Кароль не давав коментарів. Показав загалу лише законну дружину.

Коли Олександр Попов узяв інтерв’ю у Тіни Кароль, поширилися чутки про роман між знаменитостями. Адже всі знали, що співачка аби кому коментарів не надає. Тоді, у 2019 році, обоє працювали у “Танцях з зірками”. Молодик міг запросто підійти до ікони українського шоубізу й поговорити про що завгодно.

Олександр Попов одружився

Згодом Олександр розповів, що між ним і Кароль не могло бути нічого спільного, бо він ставився до неї, як до небожительки. Та й про дівчат, що полонили його серце, Попов говорив доволі неохоче. Обіцяв показати законну дружину, а не подружок.

Олександр Попов одружився не з Тіною Кароль

Якийсь час актор зустрічався з Анною Антоновою. Та за 3 роки стосунків, які не привели молодят до РАЦСу, Олексій закохався в іншу, і вони розсталися. Схоже, на цей раз у зірки “Дворняжки Лялі” все серйозно.

Олександр Попов одружився не з Анною Антоновою

З Галиною Сашко познайомився ще до повномасштабної війни. Дівчина працювала на телеканалі “1+1” стилісткою, а Попов вів разом з іншими колегами ранкову програму. Попервах красуня ставилася до ведучого доволі холодно, оскільки він частенько демонстрував свій характер. Та згодом порозумілися.

Дружба дуже швидко переросла в кохання. Освідчився закоханий чоловік дуже красиво. Вони поїхали до Риму, щоб відзначити день народження дівчини. Для Галини романтична пропозиція стала несподіванкою і подвійним святом.

Весілля голубки запланували на літо 2022 року, але вторгнення росіян сплутало всі їхні плани. Довелося відкласти святкування на невизначений термін. Поки що Олександр із Галиною лише обвінчалися. Таїнство створення нової сім’ї відбувалося у недобудованій церкві, тож пара стала першою, хто дав тут обітницю в коханні й повінчався перед єдиною іконою.

Популярне

Схожі статті

Картопля й трошки фаршу: неймовірні трикутнички у сковорідці печу по 3 рази на тиждень, а просять частіше

Сьогодні ми пропонуємо вам спробувати щось зовсім особливе — простий, але надзвичайно смачний рецепт, який вразить вас своєю простотою та неповторним смаком.

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.