Телеведучий “Сніданок. Вихідний” Олександр Попов розповів про закриття шоу: тепер в команді безробітних

Чомусь у часи глобальних змін у житті цілого народу комусь неодмінно потрібно позбавити людей маленьких звичок, які ще хоч якось пов'язували нас з мирним минулим.

Саме такі думки виникали в головах українських телеглядачів після того, як прийшла новина про закриття ранкового шоу “Сніданок. Вихідний”.

Першим про це розповів ведучий цієї телепрограми Олександр Попов  в інтерв’ю на ютуб каналі “Слава+”.

Найкраща команда улюбленого шоу

Сім з половиною років актор та ведучий разом зі своєю колегою Валентиною Хамайко щосуботи та щонеділі разом з усіма українцями починали вранці свої вихідні. І от в останній день старого року відбувся останній ефір популярної телепередачі. Олександр не приховував свого розчарування:

“…офіційно безробітні. Стрес, страх. Це велика родина. Дуже сумно”.

Інтерв’юер запитав в артиста, чи є в нього на що жити. Попов відверто відповів, що поки немає. Але чоловік планує робити на YouTube, вести корпоративи, хоча й наразі не має у цьому багатого досвіду. Втім, оскільки Олександр вже неодноразово у минулому втрачав роботу, то весь час відкладав гроші.

У артиста є молода дружина, з якою він повінчаний, але у РАЦСі вони не розписані. Планували зробити це влітку 2022 року, та плани були зруйновані. “Зараз не до того”,- зауважує Олександр.

З приводу закриття передачі сумує не тільки команда проєкту, а й глядачі.

“Дуже шкода, немає зникати така програма, як “Сніданок. Вихідний”. Олександр, я дивилась, як у вас йшли сльози, у мене самої накатувало. Ви не раз мої повідомлення читали в ефірах, було приємно. Тримайтеся, сподіваюсь вас повернуть”,- пише одна користувачка.

“Чекаємо відновлення та нових ефірів “Сніданок. Вихідний” у 2024. Ваша трійця несла людям тепло і позитив”, – підтримує інша.

Популярне

Схожі статті

На цю вечерю прибігають навіть сусіди. Просто, але як же смачно виходить: курячий суп із сирними кульками

Суп - це знайома всім проста і смачна страва, яка також вважається корисною. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт курячого супу з сирними кульками, який сподобається кожному з першої ж спроби.

Беру курку та помідори і готую геніальний салат: оригінальний рецепт з доступних продуктів на свято

Приготуйте цю страву один раз і ви будете робити її постійно. З найпростіших продуктів виходить оригінальний салат, який з легкістю стане зіркою святкового столу.

Злата Огнєвіч зробила огляд на купе потягу Дніпро-Хелм: в Укразалізниці як в п’ятизірковому готелі (ФОТО)

Відома українська співачка Злата Огнєвіч на своїй Інстаграм-сторінці розповіла, як подорожувала на потязі міжнародного сполучення. Зірка показала купе та провела огляд.