Олександр Волошин намагався спілкуватися з дівчатами та порівняв їх до колишньої дружини Анни Трінчер

Волошин не приховує спроб познайомитися з жінками після завершення стосунків з Анною Трінчер. Крім того, він визнає, що ті, кого він зустрів після колишньої дружини, не вражають його своїм розумом.

Олександр Волошин поділився, що після розриву відносин з відомою Анною Трінчер у нього були спроби діалогу з іншими жінками, проте вони не вдалися. За його словами, жінки, з якими він намагався зав’язати дружню розмову, здавалися йому “трохи тупими”. Про це він розповів у проекті “Нашого радіо”.

“Після розлучення спілкувався з деякими дівчатами і зрозумів, що, вибачте, вони трохи тупі. Не всі дівчата!”, – поділився Волошин.

Олександр Волошин намагався спілкуватися з дівчатами
Олександр Волошин намагався спілкуватися з дівчатами

Також він додав, що вважає Анну Трінчер дуже розумною дівчиною і готовий продовжувати спілкування та зв’язок, якщо вона не проти.

“Я вважаю Аню дуже мудрою дівчиною, з якою я б хотів далі спілкуватися”, – визнав блогер.

Отже, він порівняв свою колишню дружину з тими, кого зустрів після співачки. За його словами, йшлося про звичайну розмову для подальшої дружби.

На питання ведучого, чи вірить Олександр, що в майбутньому знайде своє справжнє кохання, він відповів, що не планує закриватися перед романтичними стосунками. Та зауважив, якщо у його житті з’явиться дівчина, яка його так сильно вразить, як колишня, він буде готовий.

Олександр Волошин намагався спілкуватися з дівчатами
Олександр Волошин намагався спілкуватися з дівчатами

Нагадаємо, що стосунки експари тривали два роки, з яких один рік був у шлюбі. Рішення розлучитися було чоловіка, після чого він розповів про бажання колишній коханій.

Про це вони розповіли у відеорозмові, яку опублікували на YouTube. За словами експодружжя, причиною розриву стала депресія Олександра, в якій він довгий час перебував. Тоді Анна хотіла допомогти, але він не приймав підтримку, і з часом експара віддалилась. Розповідаючи про розрив, було видно, як колишнє подружжя переживає цю ситуацію, вони не змогли втримати сльози.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.