Тоня Матвієнко пригадала, коли зрозуміла, що мами Ніни скоро не стане: “Я розуміла, що бачу її останній раз”

Тоня Матвієнко вперше поділилась емоціями про те, що вона бачила в очах своєї матері, коли розуміла, що це остання їхня зустріч. Крім того, артистка розповіла про свій найголовніший урок.

Відома українська співачка Тоня Матвієнко поділилась емоціями від важкого моменту, коли вперше усвідомила, що бачить свою маму Ніну Митрофанівну в останній раз. У спілкуванні з журналістом Олексієм Сухановим артистка розповіла, що вона побачила в очах своєї матері.

За її словами, важка хвороба мами прийшла несподівано. Ніна Матвієнко потрапила до лікарні та вже не повернулася.

Тоня Матвієнко пригадала, коли зрозуміла, що мами Ніни скоро не стане
Тоня Матвієнко пригадала, коли зрозуміла, що мами Ніни скоро не стане

Співачка описала момент прощання, який для неї став надзвичайно важким. Під час сімейної поїздки в Карпати, коли вони були під Києвом, мати поскаржилася на біль у ногах і відмовилася продовжувати подорож. Тоді вона попрощалася з донькою.

“Я розуміло, що я її бачу останній раз. Це був такий страх. Це було 25 лютого. Тоді, мабуть, жах і стрес був в мені. Я, до речі, ніколи про це не думала. Вона попросила, щоб я її відпустила”, – розповіла співачка.

Для Тоні Матвієнко було важко, але вона не могла залишити дітей та продовжила поїздку. Вона припустила, що можливо, мати не хотіла бути тягарем. На питання ведучого, чи боялась Тоня Митрофанівна стати тягарем для родини, вона відповіла:

“Вона ніколи не була тягарем. Вона завжди робила так, щоб вона була незалежною”, – відповіла артистка.

Тоня Матвієнко пригадала, коли зрозуміла, що мами Ніни скоро не стане
Тоня Матвієнко пригадала, коли зрозуміла, що мами Ніни скоро не стане

Згодом ведучий попросив згадати щасливий момент пов’язаний з мамою, який перший приходить їй на думку. І співачка зізналася:

“Насправді у мене було все життя щасливе. Я це зрозуміла, коли пішла мама”.

Ведучий запитав, який найголовніший урок вона взяла з цього досвіду.

“Не цінувала те, що мала”, – підкреслила Матвієнко.

Нагадаємо, що Тоня Матвієнко повідомила про смерть своєї мами Ніни 8 жовтня 2023 року, всього за два дні до її 76-річчя. Ніну Митрофанівну поховали 11 жовтня 2023 року на Звіринецькому кладовищі.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.