“Головне для мене мікрофон, сцена, публіка”: Руслана про стосунки з чоловіком, материнство та ін’єкції краси

Національна гордість, українська горлиця, карпатська амазонка. Так називають улюблену співачку сучасності Руслану Лижичко мільйони шанувальників її вокального таланту.

Минає час і ось вже виконавиці “Диких танців” виповнилося 50 років. На тлі здобутків у творчості та кар’єрі співачка, хоча й не самотня, але так й не стала мамою. Для когось, цей бік життя вважається найголовнішим, для когось не має такого глобального значення, бо є інші пріоритети. А що ж Руслана?

Судячи з інтерв’ю, у яких співачці часто доводиться відповідати на це питання, тема материнства не на останньому місці у житті жінки. Хоча, можливо й не на першому, бо вона відверто каже:

“Головне для мене мікрофон, сцена, публіка”.

Втім, нотки суму та гіркоти можна почути, коли вона розповідає, що сама природа проти цього, якщо жінка виснажує свій організм нескінченою інтенсивною роботою, бо для виношування та народження жінці потрібен не аби який фізичний та емоціональний потенціал. Втім, стосовно можливостей завагітніти, Руслана вірить, що треба відчувати в середині себе моральну готовність стати мамою.

Разом у радості та печалі

З часу, коли Руслана Лижичко познайомилась з музикантом та продюсером Олександром Ксенофонтовим, а потім стала його дружиною минуло 27 років. За цей період пара пройшла разом важкий зірковий шлях. Так, дітей у подружжя не народилося, але вони змогли подарувати людям щось набагато більше.

Руслана та Олександр Ксенофонтов

Не завжди все у подружжя було гладко. Руслана згадує, як після її шаленої перемоги на “Євробаченні” чоловік раптово почав від неї віддалятися. Для співачки це було дуже боляче, бо вона розуміла, що досягла своєї зірковості й завдяки Олександру у тому числі. Зараз вона розуміє його і вдячна долі, що не сталося розлучення між ними. Колись її дратувало, що чоловік прагне зробити з неї досконалість, а тепер вона у цьому бачить прояв глибокого кохання.

Для того, щоб залишатися привабливою для свого коханого, Руслана зізнається, що робить деякі уколи для стримання мімічних проявів, але це не ботокс, а скоріше вітамінна підтримка. А кращим засобом для краси вважає крижану воду Карпатських гір.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.