Старша донька Олени Кравець зізналася про брехню, чим зачепила свою маму: “Я підірвала твою довіру”

Олена Кравець показала відверту розмову з 20-річною донькою Марією, яка відбулася в рамках нового сімейного проекту "Вдома поговоримо", де мама та донька обговорили сімейні моменти.

20-річна донька відомої акторки “Квартал 95” Олени Кравець Марія розповіла про триденний візит до психолога та зізналась, які слова зіркової мами зачепили її до глибини душі. Свою відверту бесіду вони опублікували на YouTube-каналі в рамках нового сімейного проекту “Вдома поговоримо”.

Нещодавно вийшов перший випуск шоу, в якому мати та донька обговорювали особисті теми, які цікавили їх обох, але про які вони не наважувалися говорити раніше.

Старша донька Олени Кравець зізналася про брехню, чим зачепила свою маму
Старша донька Олени Кравець зізналася про брехню, чим зачепила свою маму

Під час розмови із донькою, Олена Кравець дала їй можливість поставити питання чи поділитися тим, що турбує її в родинних відносинах. Знаменитість згадала про момент, коли Марії було 13 років, і вона вперше збрехала, чим дуже зачепила свою маму.

Згодом акторка навіть звернулася до психолога та емоційно розповіла йому про свої непорозуміння з донькою. Вона підкреслила, що не очікувала почути брехні, адже її дитина “не живе в системі обмежень”.

Старша донька Олени Кравець зізналася про брехню, чим зачепила свою маму
Старша донька Олени Кравець зізналася про брехню, чим зачепила свою маму

Тоді Марія попросила не розголошувати деталі цієї історії, залишаючи відкритим лише той факт, що цей конфлікт був важким і для неї. Дівчина відверто зізналась, тоді вона сильно переживала й також відвідувала шкільного терапевта через неприємні слова матері, які довго не виходили з її пам’яті. Психолог запевнила дівчину, саме такі фрази є болючими для дитини.

“Ти мені тоді сказала фразу, що я підірвала твою довіру”, – сказала дівчина.

Після бесіди Олена Кравець просила вибачення та додала, вона не може зрозуміти такої реакції. Жінка припустила, що тоді була заклопотана двійнятами, і можливо, момент із донькою Машею вплинув на неї емоційно.

“То вже були малі діти, я б зараз так не реагувала” – підкреслила зірка.

Популярне

Схожі статті

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.