Хто зняв кліп з величезною палкою ковбаси? Полякова: “У Олі фабрика з виробництва інфоприводів”

Багато хто з зірок після 2014 року продовжували працювати у рф. Але більшість у 2022 році розірвала стосунки з країною-агресором. Тепер страждають через це, бо українці все одно не вибачили.

Мама Олі Полякової довгий час мешкала в москві, оскільки мала там чоловіка. Звісно, й донька вряди-годи навідувалася до рідної людини. Українська співачка робила спроби співпрацювати з російськими телеканалами, але з цього вийшов пшик.

Тож, за словами Полякової, вона не відвідувала столицю сусідньої країни, починаючи з 2015 року. Та це не врятувало Олю від прольоту з “Євробаченням”. Адже було поставлено сувору вимогу: хто перетинав російсько-український кордон після анексії Криму, не може представляти Україну на пісенному конкурсі. Отже, дали дорогу молодим виконавцям.

Оля Полякова – любителька інфоприводів

Увесь український шоудесант – Потап, Каменських, Дорн, Брежнєва, Лобода – страшенно втратив у популярності через свої колишні російські вояжі. На диво, Поляковій майже вдалося втриматися на плаву.

Причину пояснив Олег Боднарчук. Українець і сам працював на росії до 2022 року, тож тепер може робити компетентні зауваження. На думку продюсера, яку він висловив oboz.ua, блондинка має цілу фабрику з виробництва інфоприводів. Це дозволяє артистці просуватися в інфопросторі маріонеткових ЗМІ, що займаються висвітленням шоубізнесових новин.

Оля Полякова – любителька інфоприводів

Пан Олег відзначив, що команда Полякової докладає чимало зусиль, аби втриматися на плаву. Задля цього доводиться вдаватися до інформаційних бульбашок. Так, після виступу співачки на скандальному весіллі, Оля заявила, що не є прокурором і не має можливості перевіряти законність статків замовників.

Услід за цим запустили новий інфопривід – Полякова готує з чоловіком плов на відкритому вогні у дворі свого будинку. При цьому, коли Боднарчук назвав зірку клоунесою, члени команди Полякової обурилися. Але режисер певен: що інакше сцену з палкою ковбаси, як показано у кліпі співачки, не назвеш.

Популярне

Схожі статті

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.