Сергій Притула вперше розповів про сімейний бізнес на заході країни: “Ми з дружиною перебрали бюджети”

Раніше Сергій Притула жартував зі сцени. Тепер же перекваліфікувався у керівництво серйозним волонтерським фондом. Як заробляє на життя шоумен за відсутності концертів?

Сергій Притула в інтерв’ю “Радіо Свобода” розповів не лише про волонтерські справи. Мова також зайшла і про розподіл сімейного бюджету. У фонді Сергія працює 105 людей. За словами керівника, гроші на зарплату з людських донатів не забираються.

Є спеціальний рахунок, куди всі охочі перераховують кошти на потреби фонду. З них і виплачуються гроші працівникам. Сам голова фонду не отримує й копійки зарплати. Родина живе користуючись з власних заощаджень.

Сергій Притула розповів звідки бере гроші на життя

Сергій вклав гроші в цінні папери й щокварталу отримує дивіденди, а дружина на свою частину коштів відкрила невеличкий бізнес на заході країни. Тож тепер жінка є практично годувальником родини, жартує Притула.

Звісно, заробітки нині зовсім не ті, що були на телебаченні та корпоративах, але голова благодійного фонду вважає, що живе непогано, якщо зважити на обставини війни. Раніше бюджети були зовсім інші, але скаржитися немає сенсу.

Купувати одяг майже не доводиться. Військові дарують футболки, пайти з капюшонами, мерчі та інший одяг. Цього року волонтер придбав собі нові джинси, бо старі порвалися. Їжу у фонд привозять з ресторанів, які взяли благодійників під своє крильце. А це щодня 40 перших страв і 60 других.

Раніше в інтерв’ю 24 каналу Притула сповістив, що живе дуже скромно. Його родині потрібні гроші на комірне, пальне, їжу. А нерухомість чи транспортні засоби Сергій не купував. Джинси придбав собі не тому, що не було що носити.

Просто це були улюблені штани, з яких не хотілося вилазити. Дружина, побачивши, як вони протерлися, сказала, що засновник благодійного фонду не повинен бути “позором сім’ї”. Довелося ще придбати й два костюми, щоб представляти Україну за кордоном.

Популярне

Схожі статті

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала племінницю, яка стала захисницею: “В добру дорогу, рідна”

Нещодавно дружина популярного співака Віктора Павліка, відома блогерка Катя Репяхова вирішила поділитися зі своїми шанувальниками новиною — її племінниця стала захисницею.

Шеф-кухар із культового ресторану розкрив свій секрет соковитих свинячих стейків: легкий рецепт із начинкою

Свинячі стейки з начинкою — страва, яка приносить багатьом не тільки насолоду від їжі, але й справжню радість від кулінарного відкриття, від емоційного враження, яке вона залишає.

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".