Тоня Матвієнко після смерті Ніни Митрофанівни розкрила сімейну таємницю: “Вона знала, що я піду проти неї”

Тоня Матвієнко поділилась сімейною таємницею у розмові з журналістом Олексієм Сухановим. Співачка розповіла про те, якими насправді були стосунки між її мамою та чоловіком.

Відома українська співачка Тоня Матвієнко розповіла, чому її мати Ніна Митрофанівна не підтримувала рішення розпочинати стосунки з артистом Арсеном Мірзояном. Про це співачка поділилась у розмові з журналістом Олексієм Сухановим.

Тоня Матвієнко зазначила, що спочатку мати була занепокоєна її вибором коханого та наголошувала на тому, що буде важко. Ніна Матвієнко переживала за вибір своєї доньки, адже у той час артист був одружений, і разом з колишньою жінкою вони виховували двох дітей. Однак співачка твердо вирішила й підкреслила, що дуже кохає Мірзоянова й готова подолати всі труднощі.

Тоня Матвієнко після смерті Ніни Митрофанівни розкрила сімейну таємницю
Тоня Матвієнко після смерті Ніни Митрофанівни розкрила сімейну таємницю

“При всіх цих скандалах і все на світі. Але це був мій вибір і вона знала, що я навіть піду проти неї”, – зізналася Матвієнко.

Згодом відносини між Ніною Митрофанівною та Мірзояновим налагодились. Як зауважує співачка, конфлікти між ними були нечасто, але якщо вони все-таки виникали, вона вступала на бік свого чоловіка, навіть якщо він був неправий, а потім йшла заспокоювати маму. За словами співачки, вона впевнена, що мати розуміла її вибір та вчинки.

“Арсен у мене емоційний дуже. А мама мудра і розумна. То я навіть якщо ставала на бік Арсена і він був не правий”, – розповіла співачка.

Тоня Матвієнко після смерті Ніни Митрофанівни розкрила сімейну таємницю
Тоня Матвієнко після смерті Ніни Митрофанівни розкрила сімейну таємницю

До слова, недавно Тоня Матвієнко поділилась, що не планує більше дітей. Таке рішення підтримує й коханий чоловік співачки. Зараз подружжя виховує доньку Ніну, якій 7 років.

Нагадаємо, що відома українська співачка Ніна Митрофанівна пішла з життя у віці 75 років, не доживши до свого дня народження лише 2 дні. Про смерть виконавиці повідомила її донька. Ніна Митрофанівна була похована на Звіринецькому кладовищі.

Популярне

Схожі статті

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.