Поведінці Таїсії Повалій знайшли пояснення: “Це ресторанна співачка-шансоньєтка з піснями для амеб”

Олег Боднарчук зробив несподівану заяву щодо Таїсії Повалій. Продюсер і режисер назвав "просто Таю" дуже непривабливими словами. Схоже, співачка абсолютно деградувала.

Олег Боднарчук, який сам донедавна співпрацював із росіянами, дав розлоге інтерв’ю oboz.ua, в якому дісталося на горіхи всім без виключення українським зіркам. І тим, що залишилися в Україні під час повномасштабного вторгнення, і тим паче тим, хто залишився в москві, дізнавшись про бомбардування Києва.

Особливо цинічною поведінкою відзначилася колишня депутатка-регіоналка Таїсія Повалій. Для Боднарчука колаборантська позиція нардепки-біглянки не стала чимось шокуючим. Особисто з Таєю Олег незнайомий. Але дійшов подібних висновків, проаналізувавши репертуар співачки.

Олег Боднарчук оцінив поведінку Таї Повалій

Повалій ніколи не торкалася у піснях важливих соціальних філософських тем. Навпаки артистка співала про “угнала тебя, угнала”. Це суто ресторанний текст. Тож Тая є звичайнісінькою шансоньєткою. Вона співає “пісні інфузорії-туфельки для амеб”. Вона такою була і назавжди залишиться.

Найстрашніше те, що нинішня російська влада використовує Повалій задля виправдань усіх звірячих вчинків на території України. Співачка виступає там від імені України, захищаючи злочинний режим. Олег Боднарчук певен, щойно не стане лідера рф, Таю судитимуть, бо за це “має бути кримінальна відповідальність”.

Олег Боднарчук оцінив поведінку Таї Повалій

Режисер наголосив, що українці мають вчитися забувати імена зрадників Повалій, Лорак, Безрук, Тодоренко та інших. Не треба ятрити старі рани, весь час пригадуючи тих, хто залишився жити в москві. Це не призведе ні до чого доброго, лише викличе деструктив.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.